FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ramazan pidesi sahtekarlarına dikkat!

Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Adnan Yılmaz, 340 gram ramazan pidesinin fiyatının 2 lira olacağını söyledi. Gramaj oyunlarına karşı dikkatli olunmasını istedi.

Ramazan pidesi sahtekarlarına dikkat!

Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezleri arasında olan pidelerin fiyatları belirlendi. Bursa Fırıncılar Odası Başkanı Adnan Yılmaz, bu sene ramazan pidelerinin 40 gram azalacağını bildirdi. Pidenin geçen seneki 2 lira fiyatını koruması için gramajı düşüreceklerini ifade eden Yılmaz, un ve diğer mamullerin pahalı olması sebebiyle gramajda değişikliğe gittiklerini dile getirdi. 3 yıldır devam eden 250 gram ekmeğin 1 liraya satılmasına devam ettiklerini belirten Yılmaz, "Bursa'da fırıncılara fiyat baskısı yapmıyoruz. Ancak ekmek üreticileri çeşitli fiyatlara ekmek satıyor. Bu fiyatların bu şekilde devam edip etmeyeceği tüketiciye bağlı. Bu sene fiyatlarda değişiklik yapmayacağız. Vatandaşların sofrasından pide eksik olmasın diye zam yapmadık" şeklinde konuştu.

"PİDE SAHTEKARLARINA DİKKAT”

Vatandaşların fırınlardan ve kapalı mekanlardan pide almasını isteyen Yılmaz, "Piyasada sokak ortasında satılan ucuz pideler insan sağlığını tehdit edebilir. 3 tanesi 2 lira olan pidelere vatandaşlarımız itibar etmesin. Bizim tabii ki fiyat konusunda bir yaptırımımız olamaz. Ama gramajı düşürerek fiyatla oynanırsa gerekeni yaparız” ifadelerini kullandı.

İHA

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler