FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Soğuğa meydan okudular! -11 derecede çılgın havuz partisi

Türkiye'nin en gelişmiş kayak ve kış turizm merkezi olan Erciyes'te , Red Bull Jump and Freeze'nin düzenlediği etkinlikte ilginç kostümler giyen yarışmacılar buz gibi suya atladı.

Soğuğa meydan okudular! -11 derecede çılgın havuz partisi

Kışın en soğuk günlerinde sporlarıyla eğlenceyi bir araya getiren, Red Bull Jump and Freeze, Erciyes Kayak Merkezi, Tekir Kapı’da düzenlendi.

– 11 derecede eğlence ve yaratıcılığı buluşturan yarışmada yarışmacılar kendi tasarladıkları ejderhadan köpek balığına, gelinlikten, süpürgeli cadıya, uzaylıdan renkli çizgi film karakterleri Minions’a kadar birçok eğlenceli kostüm ve ekipman ile buz gibi suyla dolu havuza aldırış etmeden atlayışlarıyla jüriyi etkilemeye çalıştı.

Kendine has ve eğlenceli kostümleriyle katılımcıların yarıştığı Red Bull Jump and Freeze’de yarışmacılar, Ferman Akgül, Müge Boz, Yunus Günçe, Merve Oflaz ve Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi.

Birbirinden başarılı katılımcıların yarıştığı Red Bull Jump and Freeze’de birinciliği Yumurtasını Kıran Civciv isimli takımdan Sabri Sarıyeroğlu kazanırken, ikinciliği NASA takımından Umut Öğücü elde etti. Muhammed Mustafa Karagöz de İkisi Bir Arada takımı ile üçüncü oldu. En iyi kostüm ödülünü ise Thor Yıldırımların Efendisi ile Dinçer Kaymak kazandı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler