FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Su geçirmez Samsung Galaxy S4

Samsung akıllı telefon çeşitlerine bir yenisini daha ekledi.

Su geçirmez Samsung Galaxy S4

Suya ve toza karşı dayanıklı olma özelliği ile dikkatleri çeken Galaxy S4 Active akıllı telefonuna ait basın görüntüsünün sızdırılması ile birlikte Samsung, arayı fazla açmadan Galaxy S4’ün sağlamlaştırılmış sürümünü resmi olarak duyurdu.

30 dakika boyunca çalışabiliyor
IP67 sertifikasına sahip olan Galaxy S4 Active, üst segment akıllı telefonlarda görmeye alıştığımız su ve toza karşı telefonu koruyabilme özelliği ile dikkat çekiyor. Suyun 1 metre altında, 30 dakika boyunca çalışabilen yeni Galaxy S4 Active, 5 inç büyüklüğündeki 1080p çözünürlüklü (443 ppi) muhteşem ekranı ile kullanıcılara en iyi kalitede oyun oynama, film – video izleme, fotoğraf görüntüleme imkanı sunacak.

1.9 GHz hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ile güçlendirilen Galaxy S4 Active’de 16 GB RAM (Kullanılabilir bellek: 11.25 GB) bulunuyor. 8 megapiksel arka, 2 megapiksel ön kameraya sahip Samsung Galaxy S4 Active, suyun altında kaliteli ve net fotoğraflar elde etmemizi sağlayan "Aqua Mode" adındaki yeni bir kamera sistemi ile donatılmış. Kamera uygulamasında Galaxy S4 modelinde gördüğümüz Drama shot, zaman ayarlı mod ve panorama özellikleri de mevcut.

ABD ve İsveç'te satışa sunuluyor
2.600 mAH’lik çıkarılabilir batarya ile güçlendirilen Galaxy S4 Active, 151 gram ağırlığında ve 139.7 x 71.3 x 9.1mm boyutunda. Samsung'un su ve toza dayanıklı yeni Galaxy S4 akıllısı gri, mavi ve turuncunun değişik tonlarıyla ilk olarak ABD ve İsveç’te satışa sunulacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler