FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Süper Loto 40 milyon liraya koşuyor

Süper Loto'nun geçen hafta yapılan çekilişinde 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye haftaya devretmişti. Bu akşam yapılacak çekilişle ikramiyenin 40 milyona ulaşması bekleniyor

Süper Loto 40 milyon liraya koşuyor

Milli Piyango İdaresi tarafından her perşembe günü çekilişi yapılan Süper Loto'nun 507. hafta çekilişi gerçekleştirilecek.

Geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye olan 30 milyon 453 bin 75 TL tutarındaki ikramiye devretti. Bu hafta yapılacak çekilişte, büyük ikramiyenin 40 milyon TL'ye ulaşması bekleniyor.

Peki, Süper Loto ne zaman, saat kaçta çekilecek? İşte Süper Loto sonuçları ile ilgili merak edilenler...

Saat kaçta çekiliyor?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binası çekiliş salonunda çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişler her hafta perşembe akşamları saat 21:15'te başlamaktadır. Çekilişin yapılması, kazanan numaraların belirlenmesi ve vatandaşlara duyurulması ise en geç 21:45'tir. Teknik bir problem olmadığı takdirde, sonuçlar 21:45'e kadar duyurulmaktadır.

Sonuçlar nerede açıklanıyor?

Süper Loto sonuçları ilk ve resmi olarak Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) resmi internet sitesinde (www.millipiyango.gov.tr)yayınlanmaktadır. Sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşların MPİ internet sitesine girmesi yeterlidir.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler