FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türk Telekom'dan retro kampanya

Türk Telekom, dijital ekranlı ve klasik görünüme sahip retro telefonlar ile müşterilerine nostalji olanağı sunuyor.

Türk Telekom'dan retro kampanya

Türk Telekom, dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefonla müşterilerine nostalji olanağı sunuyor. 24 ay boyunca Türk Telekom müşterisi olarak kalmayı taahhüt eden müşteriler, altı ay boyunca her yöne 500 dakika bedava konuşuyor.

CNN Türk'ün haberine göre, iletişim teknolojisi şirketi Türk Telekom, müşterilerine yeni bir kampanya sunuyor. Türk Telekom dijital teknolojiye sahip klasik görünümlü retro telefon kampanyasıyla günümüz teknolojisini nostaljiyle buluşturuyor. 1960’lı yılların çevirmeli telefonlarını andıran nostaljik telefon Sixty Retro Dect, Türk Telekom müşterilerininin beğenisine sunuluyor.

Kampanya ile Türk Telekom’da 24 ay kalma sözü veren müşteriler, ayda 9,90 TL’ye hem Retro telefonlara sahip oluyor; hem de altı ay boyunca isterlerse yurtiçi GSM isterlerse şehir içi ve şehirlerarası görüşebilecekleri aylık 500 dakika hediye kazanıyorlar. 28 Şubat 2015 tarihine kadar devam edecek, stoklarla sınırlı olan kampanyadan yararlanmak için 24 ay boyunca Türk Telekom müşterisi olarak kalmaya söz vermek gerekiyor. Başvurular yurt çapındaki Türk Telekom ofis ve bayilerinden yapılabiliyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler