FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuvalet için dudak uçuklatan kira

Mersin’de yeni otogardaki işyerleri için yapılan ihalede geniş güvenlik önlemleri dikkat çekerken, Akyüz otogarın tuvalet işletmecisi oldu.

Tuvalet için dudak uçuklatan kira

Mersin’de dün iş bırakma eylemi başlatan otogar esnafı bugün de araç kaldırmazken, yeni açılacak otogardaki tuvaletler ihale sonucunda 1 yıllığına 600 bin liraya kiraya verildi.

Alınan bilgiye göre, yeni açılacak otogardaki dükkan kiralarının yüksek olduğu iddiasıyla dün iş bırakan otogar esnafının eylemi bugün de devam etti. Otogara sadece farklı kentlerden Mersin’e gelen otobüsler giriş yaparken, kentten hiçbir yere otobüs gidişi olmadı.
1 YILLIĞINA 600 BİN TL
Mersin Kongre ve Sergi Sarayı’nda dün başlayan yeni otogar ihalesi de gün boyu sürdü. Dünden bu yana yoğun güvenlik önlemleri altında devam eden ihalede yazıhaneler için teklif veren olmadı. Açık artırma usulüyle ihaleye çıkartılan yeni otogardaki tuvaletler ise 1 yıllığına 600 bin liraya kiralandı. Mersin’de dün otogar esnafı, yeni açılacak otogardaki dükkan kiralarının yüksek olduğu iddiasıyla dün 3 günlük iş bırakma eylemi başlatmış, yeni otogardaki yazıhaneler için yapılan ihaleye de teklif veren olmamıştı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler