FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TV Başkanı: Halkı cezalandırmayacağız

İstanbul'da bugün binlerce taksici tarafından yapılacağı söylenen kontak kapatma eylemi hakkında, Taksiciler Vakfı Başkanı Güneş Taş'tan flaş bir açıklama geldi.

TV Başkanı: Halkı cezalandırmayacağız

Türkiye Taksiciler Vakfı Başkanı Güneş Taş, binlerce taksicinin bugün kontak kapatacağı yönündeki haberlere ilişkin, haklı oldukları bir durumda kontak kapatarak İstanbul halkını cezalandırmayacaklarını kaydetti.

Taş, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da taksilere yönelik çağrı merkezi ihalesini protesto için Taksi Şoförleri Derneği ve Birleşik Taksi Şoförleri Derneği'nin de desteğiyle başlatılan imza kampanyasında 5 bin imzaya ulaşıldığını aktardı.

İmzaların konvoy oluşturularak bugün saat 15.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesine sunulacağını bildiren Taş, şunları kaydetti:,

"22 Eylül Pazartesi günü kontak kapatmayacağız. Haklı olduğumuz durumda kontak kapatarak İstanbul halkını cezalandırmayacağız. Sektörümüzde tekelleşme istemiyoruz. Taksici dostu olduğunu her ortamda dile getiren Cumhurbaşkanımızdan bu haksızlığı gidermesi için destek bekliyoruz.

İstanbul'da 17 bin 500 taksi ile ulaşıma ve İstanbul halkına hizmet ediyoruz. Bu kampanyayla amacımız belediye tarafından teknik yeterliliğe sahip yerli ve yabancı firmaların da lisans alarak serbestçe bu işi yapmalarıdır. Bu sayede rekabet artacak kalite gelecek, taksici esnafı ve müşterisi kazanacaktır.

Taksi ulaşımı sektöründe tekelleşme istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız taksici dostudur, yaşanan süreci hem kendisine anlatacağız hem de topladığımız imzaları sunacağız. Biz devletimiz ve milletimiz için varız."

AA

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler