FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülker'de bayram hazırlıkları bitti

Çikolata ve şekerlemenin bayram için özel bir anlamı var. Bu günlerde tüketimleri normalden çok daha fazla... Tüketicinin bu ihtiyacını dikkate alan Ülker’de de aylar öncesinden hazırlıklar başladı.

Ülker'de bayram hazırlıkları bitti

Raflarda yerini alan ürünler, farklı 28 çikolota ve 29 şekerleme ambalajıyla tüketicisiyle buluşmaya hazır.

2015 yılında 569 milyon adede yakın Ülker markalı ikramlık çikolata tüketildiğini, bunun da Türkiye nüfusunun yaklaşık yedi katına denk geldiğini belirten pladis Türkiye Başkanı Mete Buyurgan “Bayram dönemleri tüketiciler için olduğu kadar bizim için de önemli bir dönem. Hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlıyor. Ürünlerimizi özenle hazırlıyoruz. Tüketicilerimiz ikramlık ürünlerimiz arasından çikolatada Ülker Ece ve Ülker Çikolatin’e, şekerlemede ise Ülker Damla Sakızlı Toffe ve Ülker Lokumcuk’a yoğun ilgi gösteriyor” dedi.

Ülker’in 2015 yılında da ikramlık çikolatada yüzde 32 pazar payı ile liderliğini sürdürdüğünü belirten Buyurgan, bayrama özel hazırlıklar hakkında şu bilgileri verdi:

- Ülker’in bu bayram için yeniliklerinden biri ikramlık portföyünde önemli bir yer tutan Ece ve Çikolatin’e özel üretim poşet ambalajları… Ülker Ece dolgulu kategorisinde en büyük paya sahip, aynı zamanda kategorinin de lideri. Ülker Çikolatin ise bizim en köklü ve en özel ürünlerimizden. 1950’lerden bu yana üretiliyor.

- Bir diğer yeniliğimiz Lalezar sütlü ve bitter madlen çikolata, ince yapısı ve şık kutusu ile ikramlıklar arasındaki yerini aldı.

- Şekerlemede ise 29 çeşitten oluşan geniş bir kategorimiz var. Klasik şekerlemelerin yanı sıra, ilk defa Ülker fabrikalarında üretilen Lokumcuk, en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Ülker Lokumcuk’un limon, mandalina, böğürtlen ve elma çeşitlerine geçen yıl yeni nar ve ananas tatları da eklendi.

- Ülker Toffe Damla Sakızlı, bayramların en sevilen ve en çok tercih edilen diğer lezzeti. Ülker, bu sene toffe seven tüketiciler için birbirinden lezzetli, yepyeni tatlar hazırladı. Karamel tutkunları için yeni karamelli toffe, yaz mevsiminin vazgeçilmez karpuz tadını bayramda yaşamak isteyenler için nefis karpuzlu toffe, doyasıya meyve lezzetini yaşamak isteyenler içinse Böğürtlen & Ahududu’lu toffe tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler