FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni HTC One (M8), Avea'da

Fark yaratan tasarımıyla yeni HTC One (M8), 36 aya varan taksit seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri’nde

Yeni HTC One (M8), Avea'da

Son teknoloji ürünü akıllı cihazları, avantajlı tekliflerle kullanıcılarına sunarak akıllı telefondaki ilk adres olmayı sürdüren Avea; HTC’nin en yeni ürünü HTC One (M8)’ı, tarifeye ek 50 TL’den başlayan fiyatlar ve 36 aya varan taksitlerle Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sundu.

Sahip olduğu yüzde 37’lik akıllı telefon penetrasyon oranıyla, bu alandaki sektör liderliğini kesintisiz 10 çeyrektir sürdüren Avea, en yeni cihazları birbirinden avantajlı teklifler ve cazip kampanyalarla teknoloji takipçilerine sunmaya devam ediyor.

Avea, 5 inç Full HD (1080p) ekranı, 2.3 GHz dört çekirdekli işlemcisi, HTC UltraPixel™ Duo arka ve 5 MP ön kamerasının yanı sıra güçlü bataryasıyla dikkat çeken HTC One (M8)’i, 36 aya varan taksitli ve peşin alım seçenekleriyle meraklılarıyla buluşturuyor.

Dünya lideri markaların, son teknoloji akıllı telefonları, taksitli fiyatlar ve avantajlı paketlerle Avea’da

Avealılar, tasarım ve kalitede çığır açan, üstün teknolojisiyle de tüm akıllı telefon meraklılarının dikkatini çeken Yeni HTC One (M8)’ı, 36 veya 24 ay boyunca, tarifeye ek 50 TL’den başlayan fiyatlar; 250 MB, 1GB veya 4GB seçenekleri olan internet paketli teklifler; konuşma, sms ve data paketlerinin birlikte sunulduğu “Her Şey Dahil Paket” seçenekleriyle Avea İletişim Merkezleri’nden satın alabilecekler.

Yeni HTC One (M8)’i tarifeye ek 50 TL’den başlayan taksitlerle satın alan Avealılar’a ilk 3 ay 100 MB internet kullanımı da yine Avea’nın hediyesi olacak.

Avea, Yeni HTC One (M8)’i 2.499 TL ödeyerek peşin fiyatına satın almak isteyen Avelılar’a ise ilk 3 ay boyunca 250 MB internet hediye ediyor.

Şık tasarımı ve üstün özellikleriyle Yeni HTC One (M8) fark yaratıyor

HTC, geçtiğimiz senenin en iyi Android’li telefonlarından biri olan HTC One’ı; son teknoloji ile donattığı HTC One (M8) ile bir adım öteye taşıyor. Yüksek kalite tek parça metal gövdesi ile pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlayan HTC One (M8), özel tasarımı ile öne çıkıyor.

2.3 GHz dört çekirdekli işlemciye sahip Yeni HTC One (M8), en yeni Android işletim sistemi olan Android 4.4 KitKat ve en yeni HTC Sense™ 6 ile destekleniyor.

Duo Kamera teknolojisine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu olarak yaratıcı ve profesyonel fotoğraflar çekme imkânı sunan Yeni HTC One (M8); bu teknolojiyi yenilikçi HTC UltraPikselTM modülü, ikili flaş ve 1080p Full HD video kaydı ile birleştirerek, her türlü ışık koşulunda inanılmaz görüntüler yakalıyor. Geniş açılı 5MP ön kamera da daha kaliteli ‘selfie’leri kolaylıkla çekme imkânı sağlıyor.

Motion Launch™, dahili hareket sensörleri sayesinde konum ve hareketi anında algılayıp; kullanıcının ekranı açmadan telefonu ile etkileşimde olmasını sağlayan cihaz, yalnızca tek bir kaydırma hareketiyle aktif hale gelirken, Auto Answer (Otomatik Yanıtlama) özelliğiyle de ekrana dokunmadan, telefonu sadece kulağınıza götürerek yanıtlamanıza olanak tanıyor.

HTC BoomSoundTM teknolojisi ile HTC One (M7)’ye göre yüzde 25 daha yüksek ses sağlıyor. Çift ön stereo hoparlör ve yeniden tasarlanan hoparlör hazneleri ile gerçek yüksek çözünürlük deneyimi sunuyor.

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül: “Cazip tekliflerimizle bu yıl da akıllı telefonun ilk adresi olmaya devam edeceğiz”

Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, akıllı telefon sahibi olmak isteyen herkesi düşünerek, en uygun ve avantajlı teklifleri oluşturduklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim operatörü olarak; akıllı telefon alanında hem dünya liderlerinin en yeni modelleri hem de kendi markalı cihazlarımızla müşterilerimize çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı telefonları müşterilerimizle, kendileri için en uygun şartlarla sunmak ise bizim için ayrı bir önem taşıyor. Diğer son teknoloji akıllı telefonlarda olduğu gibi Yeni HTC One (M8) için de yine beklentileri karşılayacak çok özel ve bol seçenekli teklifler hazırladık.

Avealılar, 36 aya varan taksitli alım seçeneklerimizle, Yeni HTC One (M8)’e, bütçelerini zorlamayan çok uygun koşullarla sahip olabilecekler. Müşterilerimiz, Yeni HTC One (M8)’i aylık olarak faturaları üzerinden kolaylıkla ödeyebilecekleri çok avantajlı taksit seçenekleriyle, dünya ile aynı anda edinip; son teknoloji ürünü akıllı cihazları deneyimlemenin keyfini yaşayacaklar.”

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler