FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yüzlerce memura promosyon müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığının promosyon ihalesini kazanan Ziraat Bankası, Bakanlık'ta görevli 1523 memura bin 600'er lira dağıtacağı öğrenildi.

Yüzlerce memura promosyon müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı promosyon ihalesini Ziraat Bankası'nın kazanmasının ardından, memurlara bin 600 lira promosyon dağıtılacak. 1523 personelin yer aldığı Bakanlık merkez teşkilatında, 3 yıl için yapılan sözleşmede şu şartlar yer aldı:

İŞTE PROMOSYON İÇİN GENEL ŞARTLAR

Promosyon tutarı kişi başı peşin 1.600,00TL'dir. Bu tutar peşin olarak ödenecek olup, yapılacak ödemeden sonra Kurum'dan maaş almaya başlayan personele Banka tarafından promosyon ödemesi ilk maaş ödemesini takip eden ayda protokol bitiş tarihi dikkate alınarak esasa göre ödenecek.

HERHANGİ BİR KESİNTİ YOK

Banka, anlaşma süresince, ATM kartı, ek kart ve kredi kartı verilmesi, yenilenmesi değiştirilmesi, iptal edilmesi veya kullanılması halinde, internet bankacılığı, telefon bankacılığı veya ATM aracılığı ile gerçekleştirilen havale ve EFT işlemlerinden ve personelin bankadaki hesaplarından aylık veya yıllık hesap işletim ücreti, işlem masrafı, kart aidat ücreti vb. herhangi bir ad altında masraf veya ücret talep etmeyecek ve herhangi bir kesinti yapmayacak.

MİKTAR KISITLAMASI OLMAYACAK

Banka, maaşın miktarına bakılmaksızın ATM'den günlük nakit çekim miktarını 2.000-TL'nin altına düşürmeyecektir. Ancak şubelerden yapılacak para çekme işlemlerinde herhangi bir miktar kısıtlaması yapılmayacak.

İADE YOK!

Banka, kurumdan ayrılan personelden promosyon iade talebinde bulunamayacak. Personelin yazılı talebi olmadan maaş hesabı Banka tarafından hiçbir değerlendirmeye (tasarrufa) tabi tutulmayacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler