FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2017 Karaman TOKİ kura sonuçları belli oldu, kazananlar açıklandı!

Ev sahibi olma hayaliyle Karaman ilinde TOKİ projesine başvuranların beklediği kura sonunda yapıldı ve 2017 yılı Karaman TOKİ kura sonuçları ilan edildi. Satışa çıkan 577 konut için yapılan TOKİ kurasının sonuçlarının belli olması ile Karamada TOKİ projesinden ev almaya hak kazananlar belli oldu.

2017 Karaman TOKİ kura sonuçları belli oldu, kazananlar açıklandı!

TOKİ'nin Karaman'daki toplu konut projesinden yapılacak satışlar için 5 bin 551 adet başvuru yapılmıştı. TOKİ konutlarını satın almaya hak kazanları belirlemek için kura çekildi. Başvuru çok fazla olduğu için kura spor salonunda gerçekleştirildi. 2017 Karaman TOKİ konutlarından ev almak isteyenler merakla kura gününü bekliyorlardı ki sonunda çekiliş yapıldı ve kura sonuçları ile kazananlar belli oldu.

TOKİ KARAMAN KURA SONUÇLARI 2017 ALT GELİR GRUBU KURA SONUÇLARI

TOKİ KARAMAN KURA SONUÇLARI 2017 DİĞER KURA SONUÇLARI

577 KONUT İÇİN KURA ÇEKİLDİ

Karaman'ın Merkez Kırbağı mahallesinde inşa edilen TOKİ konutları için 17 Nisan'da Kazım Karabekir Spor Salonu'nda kura çekildi. Noter huzurunda yapılan çekilişte uzun süredir kura sonuçları ile ilgili yapılacak açıklamayı bekleyen adayların heyecanlı olduğu görüldü.

5 bin 551 başvurunun yapıldığı 577 konutun 437'si 2+1, 140 tanesi ise 3+1 olarak planlandı. Projeye bir ticaret merkezi ve bir cami de dahil.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler