FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Huzurlu bir yaşam ve 5 yıldızlı konfor arayanlara' 'Merosa Güneşli Tower'

Merosa Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen “Güneşli Tower Projesi” 35 milyon dolar yatırımla hayata geçti. 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak projede 82’si 1+1, 26’sı da 2+1 olmak üzere toplamda 108 daire yer alıyor.

'Huzurlu bir yaşam ve 5 yıldızlı konfor arayanlara' 'Merosa Güneşli Tower'

Uluslararası gayrimenkul, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Merosa Şirketler Grubu, Güneşli’de yer alan “Güneşli Tower Projesi”nin lansmanını geçtiğimiz günlerde Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen bir toplantı ile yaptı. 35 milyon dolar yatırımla hayata geçen projede 82’i adeti 1+1; 26’ı adeti de 2+1 olmak üzere toplamda 108 daire yer alıyor.

Henüz lansmana çıkmadan çok kısa bir sürede dairelerin yüzde 90’ının yabancılara satıldığı “Güneşli Tower Projesi”, huzurlu bir yaşam ortamı isteyenleri 5 yıldızlı konforla buluşturuyor. Proje 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak.

Merosa Güneşli Tower sakinlerinin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak donamı sahip

Merosa Güneşli Tower, sakinlerinin her ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandı... Projede açık ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, spor salonu, sauna ve hamam da yer alıyor. Projenin zemin katında ise alışveriş merkezi ve 6 adet ticari ünite yer alacak.

Merosa Güneşli Tower’ın en önemli özelliklerinden bir diğeri de akıllı ve yeşil bina konseptinde yükseliyor olması... Projede yer alan yağmur suyu depolama sistemi sayesinde yeşil alanların sulaması bu sistem sayesinde gerçekleşecek. Böylece geri dönüşüme de önemli ölçüde katkı sağlanması hedefleniyor.Merosa Güneşli Tower Projesi’nde dış aydınlatma birimlerinin tamamı ise enerjisini güneşten alacak.

“Projeye başlamadan yüzde 90’ını Araplar satın aldı”

Merosa Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Katipoğlu, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, Güneşli Tower projesi ile çevreye duyarlı, doğa dostu bir yaşam vaat ettiklerinin altını çizdi. Katipoğlu, daha projeye başlamadan dairelerin yüzde 90’ını Araplara sattıklarını da belirtti. Katipoğlu konuşmasında doğru tanıtım, doğru proje ve yapılan işte kalite olduğunda istenilen sonucun da başarıyla geldiğine dikkat çekti.

Merosa Projeleri’nin ana yüklenicisi olan ELBE İnşaat CEO’su Erdem Top ise yaptığı konuşlmasında, MEROSA’nın 1 milyar dolar tutarında yatırımı Türkiye’ye getirdiğine dikkat çekerek bunun önemine vurgu yaptı.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler