FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Birleşik Krallık’ta yükseköğretim için 350 bin sterlinlik destek

British Council’ın Birleşik Krallık’tan dokuz üniversite ile birlikte hayata geçirdiği GREAT Burs Programı, 17 öğrenciye lisans ve lisansüstü burs olanağı sunuyor ve toplamda 350 bin sterlin burs desteği sağlıyor.

Birleşik Krallık’ta yükseköğretim için 350 bin sterlinlik destek

İstanbul, 17 Aralık (DHA) - British Council’ın Birleşik Krallık’tan dokuz üniversite ile birlikte hayata geçirdiği GREAT Burs Programı, 17 öğrenciye lisans ve lisansüstü burs olanağı sunuyor ve toplamda 350 bin sterlin burs desteği sağlıyor.
British Council'ın Birleşik Krallık'taki dokuz üniversite ile birlikte başlattığı GREAT Burs Programı, Türkiye'den daha fazla öğrenciye Birleşik Krallık'taki benzersiz yükseköğrenim olanaklarına erişim fırsatı sunuyor.
Okulların yıllık ücretlerini kapsayacak şekilde 12 bin 500 ile 26 bin sterlin arasında değişen tutarlardaki burslar, Birleşik Krallık'ta lisans veya lisansüstü eğitim alma amacıyla finansal destek arayan Türk öğrenciler için eşsiz bir fırsat oluşturuyor.
Burs programı, üç lisans, 13 yükseklisans ve bir doktora programının bir yıllık eğitim ücretini kapsıyor. Öğrenciler, İngiltere, İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda’daki 9 üniversitenin sunduğu mühendislik, hukuk, işletme, sanat ve tasarım, biobilimler, bilgi teknolojileri ve daha pek çok alandaki eğitim programlarına başvurabiliyor.

Burs programında yer alan üniversiteler

- Arts University Bournemouth

- Coventry University

- Loughborough University

- Swansea University

- Ulster University

- University of Bradford

- University of Bristol

- University of Glasgow

- University of Warwick

(FOTOĞRAFLI)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler