FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline katıldı

Mynet'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline konuşmacı olarak katıldı.

Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline katıldı

Türkiye’deki Columbia Global Center kurucu müdürü İpek Cem Taha Türkiye’nin “geleceğe giden yolları” konusunda açık bir tartışmanın moderatörlüğünü yaptığı bu Mayıs ayının CAA Küresel Etkinliği’nin vurgusu ortaya çıktı.

250’den fazla kişiden oluşan dinleyici kitlesi eğitimine yeni başlayan Columbia öğrencileri ve onların aileleri, diğer Amerikan üniversitelerinin mezunları, Türkiye’de yaşayan daha geniş bir Columbia mezunlar topluluğu ve ziyaretçi mezunları ve fakülteyi kapsıyordu. Hepsi alanında lider olan panel üyeleri İnternet girişimcisi Emre Kurttepeli, yayıncı Vuslat Doğan Sabancı, mimar Nazlı Gönensay Akbaygil ve televizyon programına ev sahipliği yapan ve Alman hükümet danışmanı Ali Aslan kadın ve azınlık hakları, siyasette dinin yeri, Türk kimliğinin İstanbul’daki baştan savma kalkınmanın ortasında nasıl korunacağı ve Avrupa’nın Türkiye’ye bakış açısı gibi konularla mücadele etti.

Beş günlük CAA program aynı zamanda Columbia sanat tarihçisi Holger Klein’ın yanı sıra Sanat Okulu dekanı Carol Becker ve SALT galeri müdürü Vasif Kortunla yapılan sanat ve arşiv oluşturma konuları üzerine yapılan bir söyleşiyle öne çıkan mimari gezilerden oluşuyordu. Üniversite etkinlikleri ve programları için Mezunlar ve Kalkınma Ofisi yönetici müdürü Ilene Markay-Hallack “Küresel merkez ve Türkiye Columbia Kulübü başkanı Ilknur Aslan’la yapılan işbirliği bu etkinliği yerine bir seviyeye ulaştırdı.” dedi.

Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline katıldı

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler