FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Canlı borsa takibi ile 'Borsa güne nasıl başladı?' sorusu yanıt buluyor

Ekonomideki çalkantılar ardından vatandaşlar, canlı borsa takibi yapmaya başladı. Borsa, güne nasıl başladı? Borsada son durum ne? gibi pek çok soruya yanıt Mynet Finans sayfasında!

Canlı borsa takibi ile 'Borsa güne nasıl başladı?' sorusu yanıt buluyor

Borsa'yı yatırım amaçlı kullananlar canlı borsa takibi yaparak yatırımlarını ya da yatırım yapacakları hisseleri anlık takibini yapıyor. Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com çatısı altında hizmet veren Mynet Finans servisi canlı borsa takibi yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Mynet Finans, borsa ile yakından ilgilenenlerin ihtiyaçlarını karşılarken, yeni ilgi duymaya başlayanları da kullanıcı dostu yapısı ve kolay kullanımı sayesinde kendine çekmeye devam ediyor. Mynet Finans'ın canlı borsa hizmetinden faydalanmak için Mynet.com üyesi olmanız yeterli. Kullanıcılarına tamamen ücretsiz olarak hizmet veren ve işlemleri için herhangi bir ücret talep etmeyen Mynet Finans'ta borsaya dair aradığınız her şeye rahatça ulaşabileceksiniz. Mynet.com üyeliği aldığınız takdirde sadece Mynet Finans değil, Mynet.com çatısı altında yer alan tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

Canlı borsa takibi yaparak borsada yaşanan hareketleri öğrenebildiğiniz Mynet Finans'ta yapabilecekleriniz bu kadarla bitmiyor! Mynet Finans'ta canlı borsa sayfasında endeksleri görebilir, BIST 100, BIST 50, BIST 30, En Çok Artan Hisseler, En Çok Azalan Hisseleri takip edebilirsiniz. Son işlem rakamlarını, alış - satış, fark, hacimler gibi bilgileri de yine canlı borsa sayfasından görebilirsiniz. Yine bu sayfadan istediğiniz hisseleri kendi portföyünüze ekleyebilir, oluşturduğunuz portföyden eklediğiniz hisseleri yakından takip edebilirsiniz. Mynet Finans'ta borsa hakkında teknik analizleri de yapmanız mümkün. Ayrıca hisseler ve şirketler hakkında bilgileri, seans istatistiği, endeksler, bilanço, temettü, değişim gibi bilgileri bulabilirsiniz. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan bildirimlerden anında haberdar olabilirsiniz.

Mynet Finans'ta bir yandan canlı borsa takibi yaparken, diğer yandan ise artan, azalan ve değişmeyen hisseleri takip edebilirsiniz. Mynet Finans'ın kullanıcıları ile yorumlar yoluyla karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunabilir, günün en çok yorumlanan hisselerini görebilirsiniz. Öte yandan Mynet.com'da anlık olarak en çok izlenen hisseleri görebilirsiniz. Mynet Finans'ta uzman yorumu isterseniz bu kez işin uzmanlarından yazıları ve yorumları da bulabilirsiniz. Öte yandan Aracı Kurum Raporlarını da Mynet Finans'ta bulabilirsiniz.

Finans konusunda aradığınız her şey Mynet Finans'ta var. Bankaların faiz oranları, ekonomik takvim, en güncel finans ve ekonomi haberleri, emlak, KOBİ, otomotiv, turizm konusunda son gelişmeler, döviz kurları, altın fiyatları ve forex'e kadar pek çok konuda en güncel veriler ve bilgiler Mynet Finans'ta!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler