FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dijital yatırımcı olmanın zamanı geldi

Hızla değişen dünyamızda, teknolojinin gelişimi ile dijitalleşme çağını yaşamaktayız. Peki bu gelişmelerin neticesinde finansal dünyada yaşanan yenilikleri ne derece yakından takip ediyorsunuz?

Dijital yatırımcı olmanın zamanı geldi

Yatırımlarınızı artık dijital ortama taşımanın zamanı geldi. Bu yüzden sizleri InvestAZ’nin Dijital Yatırım dünyasına davet ediyoruz.

e-Yatırım Hesabı ile Paranızı Dijital Yatırım Dünyasında Değerlendirin

InvestAZ e-Yatırım Hesabı ile dijital yatırım dünyasının kapısını açarak küresel bir yatırımcı olabilirsiniz. Çünkü InvestAZ size döviz piyasalarından, emtia ürünlerine, hisse senedi piyasalarından, türev ürünlere kadar bir çok finansal yatırım aracında yatırım yapma imkanı vermektedir.

e-Yatırım Hesabı ile Neler Yapabilirsiniz?

InvestAZ e-Yatırım hesabına sahipseniz, A’dan Z’ye tüm yatırım araçları parmaklarınızın ucunda. Sadece tek bir ekrandan, tek bir dokunuş ile Döviz, Emtia, Endeks ve Hisse Senetlerini dilediğiniz an dilediğiniz her yerden alıp satabilirsiniz. e-Yatırım hesabına sahip olarak farklı yatırım araçlarındaki varlıklarınızı kolayca görüntüleyebilir, birden çok alt hesap oluşturabilirsiniz. İşlem platformlarına tek tıkla geçiş yapabilir, 7 gün 24 saat para transferi gerçekleştirebilirsiniz. Destek ekranı ile dilediğiniz zaman yatırım uzmanlarına ulaşabilir ve her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz.

** ** **Nasıl Dijital Yatırımcı Olunur?** Sadece 3 basit adım ile siz de Dijital Yatırım dünyasında yerinizi alabilir ve InvestAZ e-Yatırım Hesabı açarak kolayca Dijital Yatırımcı olabilirsiniz. InvestAZ’nin size sağlamış olduğu InvestOR ekranı ile tüm yatırım piyasalarına en hızlı şekilde ulaşmak için aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

. ![]()


Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler