FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Finansbank'ın konut kredisinde büyük avantaj

Finansbank, konut kredisi almak isteyen vatandaşlara büyük avantaj sunuyor. Finansbank, peşinatsız %100 konut kredisi müşterilerinin nakit sıkıntısı yaşamasının önüne geçiyor.

Finansbank'ın konut kredisinde büyük avantaj

Finansbank'tan konut kredisi çekeceklere güzel haber. Günümüzde ev kiralarının iyice yükselmesi vatandaşların aile ekonomisinde büyük bir sorun haline gelmeye başladı. Uzun zaman boyunca yüksek kira bedeli ödemek istemeyen vatandaşlar bunun yerine kira öder gibi ev sahibi olmak için arayışlara başladı. Ancak ev almak isteyenlerin bu isteklerini gerçekleştirmek düşüncesi kadar kolay değil. Konut kredilerinde ekspertiz bedelinin %25'inin vatandaş tarafından ödenmesi gerekiyor ve bu durum vatandaşların ev alma hayallerini ertelemelerine neden oluyor. Finansbank bu konu üzerine yoğunlaştı ve peşinatsız %100 konut kredisi seçeneğini müşterilerine sundu. Finansbank'ın bu uygulaması müşterilerin peşinat sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik hamlede bulundu.

FİNANSBANK'TAN PEŞİNATSIZ %100 KONUT KREDİSİ

Finansbank peşinatsız %100 konut kredisinde hem sahip olduğunuz evi hem de satın alacağınız evi teminat göstererek, satın alınacak evin ekspertiz değerinin %100'ü değerinde kredi kullandırıyor. Böylece yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, peşinat sıkıntısı çekmeden konut alımı yapabiliyor. Peşinatsız %100 konut kredisinde; konut kredisini TL cinsinden kullanabilirsiniz. Kredinizi 180 aya kadar vadelendirebilirsiniz. Faiz oranı sabit ile ödemelerinizin tutarını öngörebilirsiniz. Satın alacağınız konutun eksper değerinin en fazla %75'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Finansbank'ın bu kredisinden faydalanacağınızda hem mevcut hem de alınacak konut için ekspertiz değerlemesi yapılır ve kredi sadece tapu üzerinde konut tipi 'mesken' alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir. Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1'ini, 36 aydan fazla ise %2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

Finansbank'ın peşinatsız %100 konut kredisi alımlarında gerekli belgeler olan; satın alınacak ve mevcut konutun tapu fotokopileri, kimlik belgesi, güncel tarihli herhangi bir fatura ve maaş bordrosu ya da gelir belgesini yanınızda bulundurmanız işlemlerin hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayabilir.

Mortgage başvurusu için gerekli olan evraklarınızı eksiksiz olarak getirmenizin ardından kredi başvurunuz değerlendirilir. Krediniz onaylandıktan hemen sonra ekspertiz işlemleri başlatılır ve ortalama 2 iş günü içerisinde evinizin ekspertiz değeri belirlenir. Ekspertiz değeri Finansbank'tan alabileceğiniz kredi tutarını belirleyecektir. Bütçenize ve ödeme sıklığınıza uygun oluşturulan konut kredisi ödeme planınız ile kredi dökümanlarınızın imzalanması için Finansbank şubesine davet edilirsiniz. Satın alacağınız evin bağlı olduğu tapu müdürlüğünden alacağınız randevu günü ve saatinde bankamız tarafından sizin için görevlendirilen personel ile birlikte tapu müdürlüğünde ipotek ve ev satış işlemi gerçekleştirilir. İpotek tesis sürecinin sonuçlanması ile artık siz de bir ev sahibi olursunuz.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler