FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Garanti Bankası müşterilerine E-devlet sorgulamalarında büyük kolaylık

Garanti Bankası müşterileri, E-devlet sorgulamalarında büyük avantaj yakalıyor. Garanti Bankası internet kullanıcıları, E-devlet sorgulamaları şifresiz yapılabiliyor.

Garanti Bankası müşterilerine E-devlet sorgulamalarında büyük kolaylık

Garanti Bankası, müşterilerine online işlemlerde kolaylık sağlayacak bir proje için kolları sıvadı. Garanti Bankası'nın yeni uygulaması sayesinde E-Devlet üzerinden yapılacak işlemler bir hayli kolaylaşacak. Yeni uygulamaya göre; Garanti Bankası internet ve cep şubesi kullanıcıları, 20 Ağustos 2015 tarihi itibariyle internet şubesi üzerinden E-Devlet şifresine gerek olmaksızın, sisteme direkt giriş yapabiliyor. Banka müşterileri dilerlerse; "www.turkiye.gov.tr" üzerinden "İnternet Bankacılığı" butonu araclığıyla Garanti İnternet şubesi parolaları ile E-devletteki işlemlerini gerçekleştirebilecek.

ŞİFRESİZ E-DEVLET İŞLEMLERİ

Garanti Bankası'nın Türksat işbirliği ile gerçekleştirdiği bu yeni projenin en büyük avantajı zamandan tasarruf edilerek, E-Devlet Kapısı işlemlerini hızlıca yapabilmek. Böylece; sicil kaydı sorgulama, SGK hizmet dökümü alma, dava dosyası takibi, aile hekimi, araç, askerlik durum belgesi sorgulama, yurt dışından getirilen elektronik cihazları kaydetme gibi E-Devlet üzerinden yapılan işlemler, şifreye ihtiyaç duyulmaksızın gerçekleştirilebilecek.

BİRÇOK BELGEYE ULAŞMADA KOLAYLIK

E-devlet işlemlerini bir hayli hızlandıracak projeleri hakkında görüşlerine yer veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, şunları söyledi: "Dijital tarafta hizmet verdiğimiz 3,6 milyondan fazla aktif müşterimiz, bugünden itibaren gerek İnternet şubesi içinden gerekse e-Devlet Kapısı turkiye.gov.tr'den tüm e-devlet işlemlerine ayrı bir şifre veya parolaya ihtiyaç olmadan erişecekler. Özellikle vatandaşlık hizmetlerinin dijitalleşmesi ile ilgili çok önemsediğimiz, turkiye.gov.tr ile yaptığımız bu iş birliğinin son kullanıcıya büyük fayda yaratacağını düşünüyorum. Devletten alınabilen birçok belge ve bilgiye ulaşılmasında böyle bir kolaylık yaratılmasından çok mutluyuz. Önümüzdeki dönemde bu tür iş birlikleriyle hayatı kolaylaştıran servisler sunmaya devam edeceğiz."

GARANTİ BANKASI'NIN TARİHİ

Milyonlarca vatandaşa hizmet sunan Garanti Bankası, ilk olarak 1946 yılında Ankara'da faaliyet göstermeye başlamıştır. Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankası konumunda olan banka, Kurumsal, ticari, KOBİ, ödeme sistemleri, özel, bireysel ve yatırım bankacılığı dahil olmak üzere bankacılık sektörünün tüm iş kollarında faaliyet göstermektedir. 31 Mart 2015 itibarıyla yurt içinde 995, yurtdışında ise 8 şubeye sahip olan Garanti Bankası, 19 binden fazla çalışanı ile 13 milyonu aşan müşterisinin her türlü finansal ihtiyacına cevap vermeyi sürdürmektedir.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler