FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'iPhone 7 ne zaman çıkacak?' yanıt geldi

Apple iPhone serisinin yeni üyesi iPhone 7 büyük bir heyecanla beklenirken, yeni iddia heyecanlandırdı. iPhone 7'nin özelliklerinden sonra çıkacağı tarih açıklandı. Peki, iPhone 7 ne zaman çıkacak?

'iPhone 7 ne zaman çıkacak?' yanıt geldi

Akıllı telefon düşkünlerinin ilk adresi Apple, iPhone 6 ve iPhone 6s'ten sonra Iphone 7 için düğmeye bastı. Her iki modelde bir tasarım değişikliğine giden Apple'ın iPhone 7 modelinin özellikleri, nasıl bir görüntüye sahip olacağı en çok da müşterileriyle buluşacağı tarih büyük bir merak konusu. Uzun süredir ne zaman çıkacağı konuşulan iPhone'nun yeni modelinin görüntüsü ortaya çıktı: iPhone 7 ne zaman çıkacak? soruları çoğaldı. iPhone 7 modelinin özellikleriyle ilgili öngörüsünü sorulan Farahi, cevap olarak muhtemel bir iPhone 7 tasarımını paylaştı. Yeni iPhone modeli ilgili pek çok söylenti bulunuyor. İşte, İphone 7'nin çıkacağı tarih ve özellikleri!

İPHONE 7 İÇİN BEKLENEN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple'ın iPhone 7'yi 2016 Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Peki, yeni modelin iPhone 6 ve iPhone 6s'ten farkı ne olacak? İşte, iPhone 7 özellikleri

SAFİR CAM EKRAN

iPhone 6 ve iPhone 6s modelleri piyasaya çıkmadan önce özellükleri ile igili pek çok yorum yapılmış, söylentilerin kimi gerçek çıkmış kimi ise sadece söylenti olarak kalmıştı. iPhone 7′nin özellikleriyle ilgili de pek çok söylenti var. Öngörüler arasında en dikkat çeken nokta; iPhone 7 ile uzun zamandır konuşulan safir ekran hayalinin gerçek olacağı.

KABLOSUZ ŞARJ VE UZUN PİL ÖMRÜ

iPhone 7′de beklenen en önemli iki özellik: Kablosuz ve uzun pil ömrü. Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük şikayetleri arasında şarj ömrünün çok kısa sürmesi. iPhone 7′nin bu eksiklikleri gidererek kablosuz şarj özelliğini barındırması ve pil ömrünün geliştirmesi bekleniyor. Ayrıca RAM’ın 2 veya 4 gb olması beklenirken kameranın da en az 12 MP olacağı düşünülüyor. Bütün bu özelliklerin yanı sıra rakiplerinden daha üstün bir ekran kalitesi yapacağı düşünülüyor. iPhone 7′de 4K destekleyecek bir ekran kalitesi Quad HD olması bekleniyor.

SU GEÇİRMEZ GÖVDE

Son birkaç yıl içinde piyasaya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş bir çok telefon modeli sunulmuştu. Apple'ın iPhon e7 modelinde de su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.

FORCE DOKUNMATİK EKRAN

iPhone 7'yi bir önceki modellerden ayırması beklenen bir diğer önemli özelliği ise: Force Touch dokunmatik ekran teknolojisi. Bu özellik sayesinde iPhone 7 sert bir dokunuş ve hafif bir ayırt yeteneğine sahip olacak. Bu özel Touch, esnek Retina ekrandaki minik elektrotları kullanarak, hafif bir dokunuş ile güçlü bir basma hareketi arasındaki farkı anlıyor ve istenildiği zaman ekrandaki içeriklerle ilgili belirli kontrollere anında erişim sağlıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler