FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İSPARK abone kart uygulamasıyla park sorunu ortadan kalkacak

İSPARK, İstanbu'un en büyük sorunu otopark problemine son vermeye hazırlanıyor. İSPARK abone kart uygulaması ile otoparklarda kaybedilen zamanın ciddi oranda azalması bekleniyor.

İSPARK abone kart uygulamasıyla park sorunu ortadan kalkacak

Her gün binlerce kişiye hizmet veren İSPARK, sürücüleri zaman kaybından kurtaracak bir uygulama için kolları sıvadı. İSPARK, İstabul'daki araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı otopark sorununu çözmek için abone kart uygulamasına hazırlanıyor. İSPARK abone kart uygulaması ile otoparklardaki giriş-çıkışların ciddi oranda hızlanması, trafikte geçirilen zamanın azalacağı öngörülüyor. Peki, İSPARK abone kart uygulaması nasıl kullanılacak?

İSPARK ABONA KART UYGULAMASI KULLANIMI

İstanbul Kart entegrasyonunun sağlanması halinde, İstanbul genelinde bireysel abonelik hizmeti de kullanıma açılacak. Sürücüler, bu karta sahip olmaları halinde park ücretinin ödenmesinde oluşabilen nakit sıkıntısının önüne geçmiş olacak. Vatandaşlar, tek bir kart ile hem park hizmetinden hem de toplu taşıma hizmetinden tek kart ile faydalanabilecek. İSPARK abone kart uygulamasından faydalanmak isteyen sürücülerin tek yapması gereken ise İSPARK'ın resmi sitesinden kullanıcı hesabı edinmek ve sonrasında ilgili aracın plakasını sisteme kayıt etmek. İSPARK abone kart uygulamasından faydalanacak sürücüler, araç başına en az 100 TL bakiye yüklemesi yaparak abone kartları ile İstanbul genelindeki tüm otoparklardan faydalanabilecek. Park ücretleri kullanım sonrasında, abonelerin bakiyelerinden düşecek. Böylece, otoparklarda bekleme süresi ve otopark giriş-çıkışlarında geçen zaman bir hayli azalacak.

İSPARK GENEL MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMALAR

Trafikteki ve otoparklardaki zaman kaybını ciddi bir oranda azaltması beklenen uygulamayla ilgili olarak İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik de şunları söyledi: "Sürücülerin kısa zamanda araçlarını park etmelerini sağlamak amacıyla, teknolojik sistemleri otoparklarımızda kullanıma alıyoruz. Farklı ödeme seçenekleri ile hem sürücülerimize zaman kazandırmak, hem de nakit ödeme zorunluluğunu ortadan kaldırmak istiyoruz. Kurumsal abonelik hizmeti ile başlattığımız bu uygulamayı kısa zaman içerisinde bireysel kullanıma da açmayı hedefliyoruz " dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler