FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocaeli Üniversitesi personel alımı şartları açıklandı

Türkiye’nin köklü üniversitelerinden Kocaeli Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Peki Kocaeli Üniversitesi personel alımı şartları neler? Konuyla ilgili detaylar haberimizde!

Kocaeli Üniversitesi personel alımı şartları açıklandı

Kocaeli Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Kocaeli Üniversitesi, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapacak. Kocaeli Üniversitesi personel alımı şartları, kadro bilgisi ve başvuru bilgisi haberimizde. Kocaeli Üniversitesi’nden yapılan duyuruya göre, üniversite kadrosuna 17 öğretim üyesi alımı yapılacak. Üniversitenin verdiği ilanda kimlerin öğretim üyesi olarak başvurabileceği ve başvuru şartları belirlendi. İşte Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvurusunda bulunmak için yapılması gerekenler.

Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı birimlere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik ve Kocaeli Üniversitesinin ilgili yönerge hükümlerine göre öğretim elemanı alınacak. Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, şahsen başvuru yapılacak. Adayların unutmaması gereken konu, posta ile yapılan başvuruların geçersiz olması.

Adaylar

http://perdb.kocaeli.edu.tr/is/Fonn lb.doc adresinde bulunan öğretim üyeleri başvuru formundan 2 adet doldurarak, 2 adet fotoğraf, öğrenim belgelerinin fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve özgeçmişi ile birlikte,
a) Profesör kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 6 takım sunacaklar.

b) Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takun sunacaklar.

c) Yardımcı Doçent kadrosuna başvuranlar, bilimsel çalışma ve yayınlarını, doktora diploması, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 4 takım olarak sunacaklar.

d) Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüdedir.

e) İlan edilen kadro derecesinde olanlar müracaat edebilecekler ve hizmet süreleri ile bulundukları Kazanılmış Hak Aylığı derece ve kademelerini belirten belgelerini vermeleri gerekmektedir.

Yurtdışından alman diploma veya Unvanların Üniversitelerarası Kurul'ca eşdeğerliliğinin yapılmış olması gerekiyor.

İŞTE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM KADROSU



Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler