FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daha çok kazanmanın yolu bu seminerde

IAB Türkiye KOBİ’lere internetle daha çok kazanmanın yollarını anlatacak.

 Daha çok kazanmanın yolu bu seminerde

IAB Türkiye'nin KOBİ’lere internetle daha çok kazanmanın yollarını anlatacağı “İnternetle Güçlü KOBİ” seminer dizisinin ilki 4 Aralık perşembe günü Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

42 farklı ülkede faaliyet gösteren Interactive Advertising Bureau’nun Türkiye Ofisi IAB Türkiye, KOBİ’lerin interneti daha verimli kullanması için geliştirdiği re-KOBİ (Rekabetçi Kobi) Uzaktan Eğitim Platformu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor. Proje kapsamında tasarlanan “İnternetle Güçlü KOBİ” Seminer Dizisi, Aralık ayında Kocaeli ile başlayacak ve sonrasında farklı şehirlerde KOBİ’lerle buluşmaya devam edecek.

Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. (Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi) ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliği ile yürütülen “İnternetle Güçlü KOBİ” Seminer Dizisinin ilki 4 Aralık Perşembe günü Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek. Seminerde internetin gelişimi, iş hayatına ve reklamcılığa getirdiği yenilikler ve imkânlar anlatılacak. Ayrıca IAB Türkiye’nin 2013 yılında hazırlıklarına başladığı ve KOBİ’lere yönelik uzaktan eğitim platformu olarak tasarlanan re-KOBİ Projesi tanıtılacak. Kocaeli’nin ardından seminerlerin Ankara, Bursa, Denizli, Eskişehir, Gaziantep, İzmir ve Konya’da devam etmesi planlanıyor.

IAB Türkiye tarafından hazırlanan re-KOBİ Eğitim Platformu ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin, internetin imkânlarını kullanarak markalaşmasına, interneti daha verimli kullanarak ulusal ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünü arttırmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Platformla birlikte KOBİ’lerin internetin sağladığı potansiyel hakkında farkındalıkları arttırılarak farklı pazarlara ulaşmaları ve büyümeleri amaçlanıyor.

Rekabetçi KOBİ anlamına gelen re-KOBİ Uzaktan Eğitim Platformu, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış olup eğitim programı 12 adet videodan oluşuyor. Bu videolar canlı yayınlarla da desteklenecek. Programda yer alan konu başlıkları şunlar: Markalaşma ve rekabet, web sitesi tasarımı ve yönetimi, dijital reklam türleri ve kullanım alanları, sosyal medya, reklam kampanyaları, medya planlaması ve satın alma, müşteri sadakati ve veri tabanına dayalı pazarlama, e-ticaret, bilişim hukuku, mobil pazarlama.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler