FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esnafa özel kredisi içinde hazır kart

Akbank’ın yeni ürünü “KOBİ Kart”, esnafa dilediği zaman Akbank ATM’lerinden, Akbank Direkt İnternet’ten ve Akbank Şubeleri’nden taksitli ticari kredi kullanma imkanı sağlıyor.

Esnafa özel kredisi içinde hazır kart

Müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı temel ilke olarak benimseyen Akbank, KOBİ’lerin içinde önemli bir paya sahip olan esnafa yönelik bir yenilik daha sunuyor. Akbank’ın geliştirdiği “KOBİ Kart”, esnafın finansman ihtiyacına kolay, hızlı ve avantajlı koşullarla çözüm üretiyor.

Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, “Esnafa yönelik çalışmalarımızı ‘Esnaf Kardeşliği’ altında sürdürüyoruz. Esnaf Kardeşliği, hizmet anlayışımızın en yalın ve samimi ifadesi. Tüm ürünleri bu kardeşlik duygusuyla esnafın hayatını kolaylaştırmak için geliştiriyoruz. Bu anlayış ile de esnafımız için “Olduğunda Öde Kredisi”nden sonra şimdi de “KOBİ Kart”ı sunuyoruz.” dedi ve ekledi:

"Bildiğiniz gibi, esnafın nakit akışı çok düzenli değil. Dolayısıyla her an krediye ihtiyaç duyabiliyorlar. Bu noktada kredilerinin hazır olması ve şubeye gitmeden diledikleri an kullanabilmeleri önem kazanıyor. İşte bu gerçekten hareketle esnafımıza gönülden destek olmak üzere içinde taksitli ticari kredisi hazır KOBİ Kart’ı hayata geçirdik. KOBİ Kart, sadece bir ticari kredi kartı değil. KOBİ Kart’ın içinde diğer ticari kartlardan farklı olarak kredi kartı limitinden bağımsız kullanıma hazır Taksitli Ticari Kredi limiti bulunuyor. ”

KOBİ Kart’a başvurmak için esnafın cep telefonuna “KOBİKART” yazıp TC kimlik numaralarını Turkcell hatlı cep telefonlarından 4425’e, diğer operatörlerden 0532 444 44 25’e SMS ile göndermeleri yeterli olacak. Diğer taraftan esnafa internet üzerinden akbankkobikart.com’dan da hızlı başvuru yapma imkanı sağlanıyor.

Esnaf çok uygun koşullarda üstelik şubeye gitmeden Taksitli Ticari Kredi kullanabilecek

Bülent Oğuz’un verdiği bilgilere göre, KOBİ Kart sahipleri, şubeye gitmeden diledikleri zaman 7/24 Akbank ATM’lerinden, Akbank Direkt İnternet’ten ve 444 23 23 Akbank KOBİ Hattı’ndan Taksitli Ticari Kredilerini kullanabilecek.

KOBİ Kart, Axess Business ticari kredi kartının sahip olduğu tüm özellikleri kapsayacak, yurt içinde ve yurt dışında kullanılabilecek ve Axess işyerlerinde yapılan alışverişlerde chip-para kazandıracak. KOBİ Kart sahipleri, kazandıkları bu chip-para’ları Axess işyerlerinde anında kullanabilecekler.

KOBİ’ler ayrıca, KOBİ Kartları ile sayıları 4.100’ü aşan tüm Akbank ATM’lerinden vadesiz mevduat hesaplarına erişebilecek, para çekme, bakiye sorma, ekstre görüntüleme gibi debit kart ile yapabilecekleri bankacılık işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Akbank KOBİ MİY’leri esnafın yanında staj yapıyor, işi işin başında öğreniyor

Akbank KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticileri(MİY) kariyer eğitimlerinin bir parçası olarak esnafın yanında staj yaparak eğitimlerine sahada da devam ediyor. ‘Esnaf Kardeşliği’ kapsamında KOBİ MİY’ler esnaf müşterilerinin işini tüm boyutlarıyla öğrenmek üzere onların işyerlerinde 1 gün geçirmeye başladı.

Türkiye genelinde yaygınlaşacak esnaf yanında staj uygulaması ile ilgili Bülent Oğuz “Müşterilerimizin işyerine giderek esnafımızla bir arada zaman geçirmenin; müşteri, banka, tedarikçi açısından esnafın günlük döngüsünü anlamanın; esnafın gündeminde olan konuları kavramanın; varsa yaşanan sıkıntı ve sorunlarını bilmenin; ticaret mantığı ve anlayışını yerinde görerek öğrenmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Esnafın faaliyet gösterdiği işin dinamiklerini iyi anlamak gerekiyor. Nakit akışını, kârlılığını, kendi dinamiklerini anladığımız zaman onların ihtiyaçlarına daha uygun ürün, hizmet ve çözümler sunuyoruz. Bu nedenle, esnaf stajları sırasında esnaftan öğrenerek geliştireceğimiz yeni ürünler ile hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyoruz.” dedi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler