FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu plaka için servet istiyor

Trabzon'da yaşayan Atilla Kandaz, "06 AKP 05" plakalı 2006 model otomobilini 60 bin liraya satışa çıkardı

Bu plaka  için servet istiyor

"06 Akp 05" plakalı 2006 model otomobilini 60 bin liraya satışa çıkaran Atilla Kandaz,. "Piyasada bu tarz plakalar 200 ila 250 bin lira civarındayken ben otomobilimle 60 bin liraya satıyorum" dedi.
"AKP'YE GÖNÜL VERDİĞİM İÇİN ÖZEL PLAKA İSTİYORDUM"

Trabzon'da yaşayan Atilla Kandaz, 06 Akp 05 plakalı 2006 model otomobilini 60 bin liraya satışa çıkardı.Kandaz, AA muhabirine, aracının yaklaşık 1,5 yıl önce İstanbul'dan aldığını söyledi. Aracının plakasının özel olduğunu belirten Kandaz, "AK Parti'ye gönül verdiğim için özel bir plaka istiyordum. Otomobilim için belli bir ücret vererek Türkiye'nin başkentinin plaka koduyla başlayıp Ak Parti'nin harflerinden oluşan ve Amasya'nın koduyla biten özel bir plaka satın aldım" dedi.

Kandaz, plakasının herkesin dikkatini çektiğini dile getirerek, "Sokakta plakayı görüp fotoğraf çektirmek isteyenler çok oluyor. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kenti ziyaretlerinde plaka çok ilgi görüyordu. Konvoy sırasında arabayı durdurup fotoğraf çektirmek isteyenler vardı" ifadesini kulandı.

"İLAN İÇİN GÜNDE EN AZ 40 KİŞİ ARIYOR"

Maddi sıkıntılardan dolayı otomobilini satışa çıkardığını anlatan Kandaz, "AK Parti'ye gönül vererek aldığım özel plakayla otomobilimi satıyorum. Otomobilim yaklaşık 30 ila 35 bin lira değerinde. Plakadan ise 25 bin lira istiyorum. İkisini sattığım için de toplamda 60 bin lira istiyorum. İnşallah otomobilim en kısa sürede yeni sahibini bulur. Bunun için gazeteye de ilan verdim" diye konuştu.

"ÖZEL PLAKALAR KİŞİLERİN İLGİ ALANINA GÖRE DEĞİŞİYOR"

Kandaz, özel plaka sahiplerinin internet ilanlarıyla plakalarını satışa çıkarttığını kaydederek, "Özel plakalar, kişilerin ilgi alanına göre tercih ediliyor. İlan için beni günde en az 40 kişi arıyor. Bazıları sadece plakayı istiyor ama ben ikisini satıyorum. Piyasada bu tarz plakalar 200 ila 250 bin lira civarındayken ben otomobilimle 60 bin liraya satıyorum. İlan dışında sosyal paylaşım sitesinde ve sokakta görenler de arayıp fiyat alıyor ama şu ana kadar satabileceğim bir kişi bulamadım" dedi.İlanın özellikle Amasya'dan ilgi gördüğüne dikkati çeken Kandaz, bazı milletvekilleri ile il başkanlarının da plakayı istediklerini sözlerine ekledi.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler