FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gölcük’lü Tourneo Custom Cenevre'de!

Gölcük’te üretilecek Ford’un yeni konsept aracı Tourneo Custom, Ford Otosan ve Türkiye’yi gururlandırdı.

Gölcük’lü Tourneo Custom Cenevre'de!

Ford Otosan'ın Kocaeli Fabrikası’nda üretilecek Tourneo Custom konseptiyle Ford yeni bir segmente giriyor. Türkiye’den Avrupa ve Asya’ya ihraç edilecek olan Ford Transit ürün ailesinin yeni aracı Tourneo Custom konsepti, Cenevre Otomobil Fuarı'nda Ford Motor Company Başkanı Alan Mulally ve Ford Avrupa Başkanı Stephen Odell tarafından tanıtıldı. Basın toplantısına Tourneo Custom konsepti ile giriş yapan Ford yöneticileri, Ford Otosan Kocaeli Fabrikası’nda üretilmeye başlanacak olan Ford Transit ürün ailesinin yeni aracına duydukları güveni ve gururu dünya kamuoyuna gösterdiler. Tourneo Custom konseptin ileri teknolojisi, konforu ve yeni tasarımı ile hem iş hem de kişisel binek amaçlı kullanımda yeni bir yaklaşım sunan Ford, 2012 yılından itibaren M1 8+1 olarak adlandırılan segmentte ilk kez yer alacak.

Yeni modeller 2012’nin son çeyreğinde pazara sunulacak
Yeni Tourneo Custom konsept aracın pazara sunulmasıyla büyük beğeni kazanacağına inandığını belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Segmentinde jenerik isim olan ve 46 yıldır Türkiye’de ürettiğimiz Transit ürün ailemizin yeni aracı Tourneo Custom konsept. Ford Otosan Kocaeli fabrikamızda üretmeye başlayacağımız Tourneo Custom, halihazırda ürettiğimiz Transit ürün gamımızın yanı sıra başlı başına devreye alacağımız yepyeni bir model olacak. Kocaeli fabrikamızda üretimimize bu yeni aracımızı da ekliyor olmak bize gurur veriyor. Ford Otosan Kocaeli fabrikası, üretim ve yapılan yeni yatırımlar ile Ford’un Avrupa’daki en önemli ticari üssü olma özelliğini pekiştiriyor. Yeni ürün gamımıza eklenen Tourneo Custom konsept, tasarımıyla olduğu kadar mühendisliği ve teknolojisiyle sadece Ford’a değil, ilk kez yer alacağı segmentine de benzersiz yenilikler getirecek. Tourneo Custom konsepti; stil, işlevsellik ve konfor isteyen müşterilerimize hitap eden yepyeni bir görünüme sahip olacak. Pazara uygun ürün çeşitlendirmemizi sürdüreceğiz. Ford Transit ürün ailesinin yeni araçlarını 2012 yılının son çeyreğinde satışa sunmuş olacağız” dedi.

Farklı bir müşteri grubuna hitap ediyor
Hem lüks hem de konforu beraber isteyen müşteriler tarafından tercih edilmesi beklenen Tourneo Custom konseptin geliştirilmesi ve üretim mühendisliğiyle ilgili olarak Ford Otosan yüzde yüz sorumluluğa sahip. Yeni ürün ailesi için Ford Otosan’ın Kocaeli Fabrikası’nda yapılan büyük değişimle üretilen Tourneo Custom konsept ile Ford, M1 8+1 segmentinde farklı bir müşteri kitlesine hitap edecek.

Ford, Tourneo Custom konsepti ile teknolojiyi demokratikleştirmeye devam ediyor. Ford Transit ailesinin yeni aracı Tourneo Custom konsepti, ticari araç segmentinde ilk kez SYNC, Acil Durum Desteği, Arka Görüş Kamerası ve Şeritten Ayrılma Uyarısı gibi özelliklere sahip olacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler