FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomotiv sektöründe bir ilk!

İcraihalem ve Opel&Chevrolet Odak işbirliği ile otomotiv sektörüne yeni bir soluk gelecek.

Otomotiv sektöründe bir ilk!

İcraya çıkan taşıtların artmasıyla birlikte binek araçlardan minibüslere, iş makinelerinden motosikletlere kadar birçok taşıt her gün ihalelerle yeni sahiplerini buluyor. icraihalem.com ve Opel & Chevrolet Odak işbirliği ile ihale yoluyla taşıt sahibi olanlar yepyeni bir kolaylıkla taşıt alıp satabiliyorlar.

Taşıtlara piyasa değerinin oldukça altında bir fiyata sahip olanlar, icraihalem.com’un ruhsat ve anahtar teslim olarak sunduğu araçların satışını veya takasını 2. el olarak Opel & Chevrolet Odak bayii İkinci El Plazasında servisteki kolaylıklar ve indirimlerle gerçekleştirebiliyor. Tüm marka ve modeldeki araçların satışını gerçekleştiren Odak; araç sahibi olmak isteyenlere, galeri sahiplerine ve yatırım amaçlı icra ihalelerine giren çok sayıda kişiye büyük avantaj sağlıyor.

Opel & Chevrolet Odak Genel Müdürü Cihan Dinçer ve icraihalem.com Genel Müdürü Tuğçe Ertürk arasında atılan imza sırasında amacın tüm müşterilere yüksek kar elde ettirmek ve 2. el araç sektöründe bir ilki gerçekleştirmek olduğu vurgulandı. Ayrıca Ertürk, bu işbirliğinin ilk olmayacağını, müşterilere özel hizmet sunmak adına, Türkiye’nin birçok ilinde çeşitli firmalarla ön görüşmelerin yapıldığını belirtti.

Türkiye’de bir ilk olarak ihale yoluyla alınan araçlarda kredi, kasko ve trafik sigortası kolaylığını sağlayarak yüzlerce taşıtın alımını gerçekleştiren Opel & Chevrolet Odak ve icraihalem.com, 2010 yılında icra ihaleleri ile satışı yapılan 29.698 adet çeşitli taşıtın, 2011 yılında %35’lik bir artış yaşayacağını öngörüyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler