FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Plakası nedeniyle aracına 75 bin lira istiyor

Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın isminin baş harflerini ve Mardin'in plaka numarasını taşıyan 1994 model bir otomobil, 75 bin liradan satışa sunuldu.

Plakası nedeniyle aracına 75 bin lira istiyor

Erzurum'da bir galeri sahibi, 75 bin lira değer biçtiği "06 RTE 47" plakalı Otomobilini satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin baş harfleri ile Mardin'in plaka numarasını taşıyan 1994 model otomobil, "Farkınız tarzınız olsun" sloganıyla satışa sunuldu. Araç sahibi Aydın Uğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galericilik yaptığını, bu aracı da internet üzerinden bulduğunu söyledi.

Uğan, 15 gün önce Kayseri'den 40 bin lira ödeyerek aldığı otomobilin kendileri açısından manevi değerinin çok yüksek olduğunu belirtti. İstasyon mahallesindeki iş yerinde aracı satışa çıkardığını, aldıkları teklifleri değerlendirdiklerini ifade eden Uğan, şöyle devam etti: "Aracın bizim için manevi değeri var. Öyle olmasaydı değeri 8-10 bin lira olan bir araca 40 bin lira ödemezdim. Bizim için para çok önemli değil. Aracı Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın sevgisi dolayısıyla aldık. Satılmasa da önemli değil. Araç için çok ciddi teklifler var. İnternet adresi üzerinden üzerinden ilanı görenler telefonla veya başka şekillerde bana ulaşarak görüştüler. Plaka ve rakam grubu böyle güzel bir aracı neden sattığımızı sordular."

Uğan, ilan tarihinden itibaren büyük ilgi gören araç hakkında bilgi almak isteyenlerin telefon ya da internet ortamından ulaşmaya çalıştığını belirtti. Aydın Uğan, aracı satılmaması durumunda Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süsleyip, tanıtım amaçlı kullanmayı düşündüklerini kaydetti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler