FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama

Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Kurtulmuş'a, akıllardaki bu soru da soruldu.

Bayram tatili 9 gün olacak mı? Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'tan açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, önceki akşam gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerini iftarda ağırladı. Kurtulmuş, gazecilerin gündeme ilişkin soruların yanıtladı.

Milliyet gazetesinden Serpil Çevikcan'ın aktardığına göre, Kurtulmuş'a Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı da soruldu.

"KOLAY DEĞİL"

Kurtulmuş, bayram tatilinin 9 güne uzatılmasına ilişkin kendisinin Kültür ve Turizm Bakanı olduğunu ifade ederek, "Bunun bir de ekonomik şeyi var, bu biraz kolay değil" yanıtını verdi. Kurtulmuş açıklamasının devamında “Ben Kültür ve Turizm Bakanı’yım şu anda, bana sorarsanız; insanların turizm faaliyetleri. Ama bir de bunun bir ekonomik şeyi var, bu biraz kolay değil” ifadesini kullandı.

Ramazan Bayramı arefesi Perşembe gününe, Ramazan Bayramı'nın son günü ise Pazar gününe denk geliyor. Hükümetin 9 günlük bayram tatili kararı genellikle bayramın hafta içine denk geldiği zaman alınıyor. Bayram hafta sonuna denk geldiği için, Bakan Kurtulmuş'un açıklamaları sonrası bayram tatilinin 9 gün olmayacağı konuşuluyor.

Anlık Borsa


En Çok Aranan Haberler