FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Miracle İstanbul Asia Misafirlerini bekliyor

60 milyon dolarlık otel ile İstanbul'a girdi, gözünü Avrupa yakasına çevirdi.

Miracle İstanbul Asia Misafirlerini bekliyor

İstanbul iş hayatının hızla gelişen bölgesi Pendik-Kurtköy’de iş dünyasına konforlu bir adres geliyor. MÖN İnşaat tarafından hayata geçirilen şık ve konforun bir arada sunulduğu iş oteli Miracle Istanbul Asia, Kurtköy’de yeni bir yaşam alanı kurarak misafirlerine kapılarını açtı.

MÖN İnşaat'ın Antalya Lara’da şıklık ve konfor ile birleştirdiği Miracle Resort Hotel zincirinin ikinci halkası Miracle İstanbul Asia 60 milyon dolar yatırımla konforlu bir iş adresi konsepti ile İstanbul’un gelişen bölgesi Kurtköy’de açıldı.

Miracle büyümesine yeni iş merkezi Kurtköy’den start verdi

Miracle İstanbul Asia Genel Müdürü Müjdat Oral, düzenlediği basın sohbet yemeğinde, özellikle iş dünyasının hızlı gelişen bölgesi Kartal-Pendik-Kurtköy bölgesindeki artan yatak ve toplantı mekan ihtiyacını karşılamak üzere projelendirilen otelin 219 odasının tamamen bu çerçevede dizayn edildiğini kaydetti. Kurtköy Bölgesi’nde 3000 yatak bulunduğunu, ancak her gün yalnızca Sabiha Gökçen Havaalanı’na yaklaşık 30.000 kişinin indiğini kaydeden Oral, “İş dünyası özellikle bu bölgede toplantı, eğitim ve konaklama konusunda büyük bir sıkıntı çekiyor. Bölgede bu konuda hızlı bir yatırım bekliyoruz” dedi.

Antalya'daki otelden sonra açılan bu yeni otel ile birlikte otel sayısını artırdıklarını kaydeden Oral, önümüzdeki dönem Avrupa yakasında bir otel daha açmak için çalışmalar yaptıklarını ve zincir otel olma yolunda ilerlediklerini kaydetti.

MÖN İnşaat tarafından Ocak 2013’te tamamlanan Miracle Istanbul Asia Otelin 20.000 metrekare alanda yer aldığını belirten Oral şu bilgeleri verdi: “TEM ile buluşan çıkışında yer alan Miracle Istanbul Asia. 5 suit, 1 king süit, 60 deluxe, 46 business executive, 107 superior, olmak üzere toplam 219 odayla misafirlerini ağırlıyor. 46 business executive odada özel toplantı bölümünün de bulunduğu salon yer alıyor. 60 deluxe odada oturma bölümü ve salon olmak üzere 2 bölüm var. Yani misafirlerimiz küçük toplantılarını odalarında da yapabiliyorlar. Miracel İstanbul Asia olarak en büyük özelliğimiz odaların diğer iş otellerine göre daha geniş ve iş hayatının gereklerine göre ayarlanmış olması”.

Oral’ın verdiği bilgiye göre; İş dünyasının bölgedeki toplantıları, konferansları, sunumları ve çalışma alanları için özel olarak tasarlanan ve donatılan Miracle Istanbul Asia’da, en büyüğü 460 metrekare en küçüğü 70 metrekare olan ve tamamı gün ışığı alan 2 büyük ve 4 butik toplantı salonu bulunuyor.

Pendik’te lüks yaşam alanı

İş dünyasının ihtiyaçlarının yanı sıra gelişen Pendik’te yaşama dair lüks ihtiyaçları karşılamak üzere özel bölümlerin de yaratıldığını belirten Oral, şöyle devam etti: “Miracle Istanbul Asia Hotel’in, havuz, sauna keyfi ve masaj olanaklarının sunulduğu SPA & Wellness Center’ı Pendik Bölgesi’nin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir alternatif yaratıyor. Miracle Spa&Wellness misafirlerine, modern-sıcak mimarisiyle huzurlu bir ortam sunarken yoğun iş temposunun etkilerini üzerinizden atmanızı sağlayacak. çiftlere ve bireylere özel olarak tasarlanmış terapi odaları, Miracle’ın rahatlatıcı özelliğine uygun olarak dekore edilmiş geleneksel Türk Hamamı, buhar odaları ve jakuziler, aromaterapi buhar banyosu, Fin saunası, kar çeşmesi günümüz şartlarında spa terapileri için yaratılan kuru yüzdürme tekniği, konsept sauna ve buhar odaları, mistik manikür– pedikür deneyimi, cilt bakımları, buhar ritüelleri, özel bakımlar gibi çok keyifli seçenekler bulunuyor.”

Düğünler için geniş havuzbaşı

Müjdat Oral, Miracle İstanbul Asia’nın özellikle bölgedeki geniş düğün konsepti ihtiyacını da karşılayacağını belirterek, “Miracle Istanbul Asia Hotel balo salonunu yemekli oturma düzeninde 500 kişilik kapasiteye sahip. Ayrıca 350-500 kişilik farklı salonlarımızla da davete özel tercihler de sunuyoruz. Ayrıca, havuz kenarında 150 kişi’den 2500 kişi’ye kadar 2750m2 genişliğinde şık ve gösterişli bir davet imkanı da sunuyoruz” dedi.

Miracle Istanbul Asia Otel, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na 3 Km, Viaport AVM'ye 1 Km, Formula 1 Tuzla'ya 7 Km, Pendik Marin Türk İstanbul City Port'a 15 Km mesafede yer alıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler