FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ramazan Bayramı Truzim sektörüne ilaç olacak

Tatileozlem.com, Ramazan Bayramı Turları ile tatilcileri sevindirecek.

Ramazan Bayramı Truzim sektörüne ilaç olacak

Bayramı’nı tatil yaparak geçirmek isteyenlere, Tatileozlem.com birbirinden ayrıcalıklı fiyatlar sunuyor.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması turizm sektörünü hareketlendirmesi ile birlikte, erken rezervasyon kampanyasıyla iç pazarda ciddi bir ivme yakaladıklarını söyleyen Tatileozlem.com Genel Müdürü Soysal Şahintaş, yerli turist sayısının arttığını belirtti.

Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanması ile birlikte turizm sektöründe de hareketlilik başladı. Ramazan Bayramı'nda 9 günlük resmi tatilden faydalanmak isteyen tatilciler, tatilde nereye gideceklerini düşünmeye başladı. Tatileozlem.com, Ramazan Bayramı Turları kapsamında uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.Tatileozlem.com, Tatile Özlem duyan, iş hayatının sitresini yeni yerler görerek atmak isteyenlere pek çok tatil seçeneği sunuyor.

Yurtiçini tercih edin

Ramazan Bayramı tatilinizi sorunsuz şekilde geçirmeniz için ilk önerimiz erken rezervasyon yaptırmanın tatilciler için faydalı olacağını söyleyen Tatileozlem.com Genel Müdürü Soysal Şahintaş, geç kalındığı takdirde bayram yoğunluğu nedeniyle gerek uçaklarda gerekse tur paketlerinde yer bulamama ihtimalinin oldukça yüksek olacağı konusunda uyarıyor. Şahintaş, “9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin turizmciler için büyük bir fırsat. Sektörün canlanıp kendisine gelmesi için biz de tatilcilere Yurtiçi turları tercih etmelerini tavsiye ediyoruz.” dedi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler