FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terörün Her Türlüsünü Lanetliyorum!

Kimden, kimlerden, hangi görüşten, hangi etnik kökenden, hangi itikattan, hangi sebeple gelirse gelsin, arkasında kim, kimler, hangi devletler olursa olsun kalleşçe terörün hepsini lanetliyorum! Allah ve adli yargı bize bu acıyı yaşatanlardan bunun bedelini fazlası ile çıkartsın.

Piyasa yorumu yapmak içimden gelmiyor. Ankara'daki patlamada maalesef 97 can kaybımız var ve çok sayıda ağır yaralımız nedeniyle kayıplarımız artabilir. Aynı anda şehit haberlerimiz de gelmeye devam ediyor.

Türkiye açık bir şekilde Orta Doğu batağına çekilmek isteniyor. İç savaş çıkartılarak, parçalanmak isteniyor. İşte ulu önder Mustafa Kemal Atatürk zamanında neden ''Yurtta Sulh, Cihanda Sulh!'' demiş sanırım iyi anlıyorsunuzdur.

Çok canımız yanıyor eminim. Tahammül sınırlarımız zorlanıyor eminim. Ama zaten istenen de bu. Bu nedenle tüm bu yaşadıklarımıza rağmen, inadına barış, inadına kardeşlik, inadına birlik, inadına beraberlik, inadına cumhuriyet, inadına demokrasi, inadına Atatürk, inadına laiklik, inadına TÜRKİYE CUMHURİYETİ dememiz lazım!

Dediğim gibi, canlar kaybolurken borsa, para stratejisi konuşmak içime sinmiyor. Son bir kaç günlük yazılarımın içerikleri geçerli. Onları tekrar okuyabilirsiniz. Destek-Direnç Tablosu verilerinden teknik seviyeleri görebilirsiniz.

Şimdiye kadar tüm kaybettiğimiz şehitlerimiz ve teröre verdiğimiz canlarımız için Allah'tan rahmet ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyorum.

Saygılarımla

Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı

Twitter: @_Stratejist_

En Çok Aranan Haberler