FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

BİST Şimdiden Bayramı Kutluyor!

Evet TL olarak tüm zamanların borsa rekorunu kırmış bulunuyoruz. Bunu hem gördüğü seviye, hem de kapanış bazında yaşadık. Bu durumun bir süre daha sürmesini bekliyorum. Ama bu yükselişte dikkat edilmesi gereken seviyeleri de bir süredir yazdığımı unutmayın. BİST olarak yükselişin sürmesini beklediğim bu ortamda teknik kâr realizasyonu gelebilecek asıl seviye 100.000 değildi zaten. 26 Mayıs tarihli başlıklı yazımın içeriğini lütfen bir kez daha okuyunuz.

Özellikle yeni üyelerimiz başta, hepinizin aşağıdaki linklerini paylaşacağım yazılarımı birkez daha okumanızı tavsiye ediyorum!
24/05 tarihli
18/05 ''

Benzer çok sayıda yazımı bulabilirsiniz. Kısacası demek istediğim şu; geldiğimiz bu seviyeler, gördüğümüz ve göreceğimiz yeni rekorlar bir çok kişi için belki sürpriz olabilir. Ama benim için beklentilerimin gerçekleştiğini görmenizi istedim.

Bu yaz BİST ve Türkiye için ...

Neyse, bayram öncesi haftanın bu son gününde de yeni rekorlar görmeyi bekliyorum. Hepinize iyi bir hafta sonu ve çok güzel bir bayram diliyorum.

Lütfen kendinizi, yanınızdakileri, sizleri her zaman bekleyen birilerinin olduğunu ve karşınızdakiler için de aynı şeyleri düşünerek, bayram seyahatlerinizi araç kullanarak gerçekleştirecekseniz, dikkatli araba kullanınız ve trafik kurallarına uyunuz!

Saygılarımla

Aydın Eroğlu
Stratejist
Finans Yazarı

Twitter: @_Stratejist_

En Çok Aranan Haberler