FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VOB analiz

Vob’un destek bölgelerini test edip kırmasıyla 62bin seviyelerine yaklaştık.Bugün için tepkilerde ilk direnç 62,850, satışların ağır basması durumunda ise 61,500 bölgesi destek olarak izlenebilir.

VOB analiz

Turkish Yatırım Tarafından Hazırlanan Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası Piyasa Yorumu:

Dün Almanya ve İspanya’nın rahat borçlanmalarına rağmen Avrupa’da bankacılık endişeleriyle başlayan karamsar hava akşam saatlerinde ABD endekslerini de olumsuz başlattı.Ancak kayıplar perakende satışlar verisinin iyi gelmesiyle geri alındı ve kapanışlar artı gerçekleşti.

Dünkü bültende Türk gibi başlamak başlığını kullanırken tüm dünyanın yeniyıla boğa piyasası içinde başladığını, ancak arkasından sıkıntıların yeniden gündeme geleceğini belirtmiştik.İyi başlayıp ardını getirememenin nasıl olduğunu dün gelen sert satışlarda görüldü.Özellikle bankalar aldıklarını geri verdi.

Vob’un destek bölgelerini test edip kırmasıyla 62bin seviyelerine yaklaştık.Bugün için tepkilerde ilk direnç 62,850, satışların ağır basması durumunda ise 61,500 bölgesi destek olarak izlenebilir.Piyasanın güne 200 - 300 puan yükseliş ile başlamasını bekliyoruz.

En Çok Aranan Haberler