FİNANS

Bu kurumda 2 bin 493 memur açığı var!

Bölge müdürlükleri itibariyle orman muhafaza memurları standart kadro eksiklikleri belirlendi. İşte illere göre orman muhafaza memur açıkları..

Bu kurumda 2 bin 493 memur açığı var!

17 Ağustos 2012 tarih ve 27387 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Orman Muhafaza Memurlarının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca aynı İşletme Müdürlüğünde 10 yılını dolduran Orman Muhafaza Memurlarının Bölge Müdürlüklerince İşletmeler arasındaki tayin işlemleri 10.04.2013 tarihi itibariyle gerçekleşmiş olup buna göre İşletme Müdürlükleri Şeflikleri itibariyle oluşan Standart Kadro Eksiklikleri ekli cetvelde yayınlanmıştır.

Bölge Müdürlüklerince belirlenen standart kadro eksiklerine göre Bölge Müdürlükleri arasında tayin talebinde bulunacak olan Orman Muhafaza Memurlarının en az 3 İşletme Müdürlüğünü belirtir talep dilekçelerinin alınarak, işlemlerin en kısa sürede gerçekleştirilebilmesi için öncelikle bu taleplerin tarayıcıda taranarak mail olarak eminözalp@ogm.gov.tr adresine 02.05.2013 tarihine kadar bildirilmesi, bilahare yazışmaların aslının Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi gerekmektedir.

Bulunduğu İşletme Müdürlüğünde 10 yıllık hizmet süresini doldurduğu halde tayin talebinde bulunmayanların Genel Müdürlüğümüzce Standart Kadro Eksikliklerine göre uygun görülen yerlere tayin işlemleri yapılacaktır.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler