FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama

Çılgın Sayısal Loto sonuçları merak ediliyor. Şans oyunu sevenler Çılgın Sayısal Loto sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Çılgın Sayısal Loto çekilişi haftada 3 kez gerçekleşiyor. Çekiliş süreci canlı yayında takip edilebiliyor. Peki 19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama...

19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama

Çılgın Sayısal Loto en çok ilgi gören şans oyunu arasında yer alıyor. İlgililer Çılgın Sayısal Loto çekilişinin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. Çılgın Sayısal Loto pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri gerçekleşiyor. Peki 19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? İşte Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama...

19 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar: 21 - 24 - 25 - 48 - 72 - 76 - 43

ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA

Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını Milli Piyango'nun resmi internet sitesinden görüntülemeniz mümkündür. Sonuçları ve bileti sorgulamak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

BİLET SORGULAMA LİNKİ

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bu akşam (19 Haziran) 21.30'da açıklanacak. Çılgın Sayısal Loto çekilişi haftanın 3 günü gerçekleşiyor. Çekiliş pazartesi, çarşamba ve cumartesi günleri 21.30'da canlı yapılıyor. Canlı yayın Milli Piyango TV üzerinden izlenebiliyor.

19 Haziran 2021 Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı? Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama

MİLLİ PİYANGO ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Şans oyunu oynayan vatandaşların en çok tercih ettiği oyunlardan olan Çılgın Sayısal Loto oyununda her bir kolon için 90 sayı içinden, 6 sayı seçilmesi gerekiyor. Çılgın sayısal loto Milli Piyango’nun resmi internet sitesi olan www.millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango mobil uygulaması üzerinden ya da Çılgın Sayısal Loto bayilerinden oynanabiliyor.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYUNU KURALLARI NELERDİR?

MPİ yani Milli Piyango İdaresi tarafından belirlenmiş olan Çılgın Sayısal Loto kuralları şöyle:

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanmaktadır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen” ise , kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlar olmaktadır.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler