Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Kız Kardeşim Projesi kapsamında yerel lezzetler üzerine çalışan girişimci kadınların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen Yerel Lezzet Girişimciliği Destek Programı kazananları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.Kız Kardeşim Projesi kapsamında yerel lezzetler üzerine çalışan girişimci kadınların desteklenmesi amacıyla hayata geçirilen Yerel Lezzet Girişimciliği Destek Programı kazananları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı.Toplantıda belirlenen kriterlere göre iş geliştirme hibesi almaya hak kazanan 11 girişimci kadına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan: - "Türkiye Kooperatifler Fuarı'nın önünde kırmızı bir otobüsümüz var. Tren ile ulaşamadığımız yerlere bundan sonra eğitimleri o otobüsle götüreceğiz"
12 sivil toplum kuruluşu, destek aradığı sosyal sorumluluk projelerini ING çalışanları ile buluşturarak ING'li gönüllüleri projelerine dahil etti
TÜRKONFED Başkanı Orhan Turan: - "Dijitalleşme, sadece teknolojik değişimi değil, zihniyet değişimini de ifade etmektedir. Bu süreçte ne yaparsak yapalım odağımıza hep üretimi koymalıyız" - Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek: - "KOBİ'lerimizin rekabette güçlü konumda yer alabilmelerinde üretim yapıları ve süreçlerini dijitalleşme perspektifi ile yeniden şekillendirmeleri önemli bir belirleyici olacak"
TÜRKİYE'nin en eski turizm zincirlerinden Alkoçlar Otelcilik'in bugün İstanbul'da yapılan konkordato toplantısından güvenoyu çıktı.
Türkiye'de 11 farklı telefon ve telsiz modelinin satışı yasaklandı. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), yaptığı denetimlerde bu modellerin güvensiz olduğunu belirledi ve piyasadan toplatılmasına karar verdi.
TCMB döviz kurları
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları
Türkiye’nin turizm zincirlerinden Alkoçlar Otelcilik’in bugün İstanbul’da görülen konkordato toplantısında güvenoyu çıktığı bildirildi.
İslam Kalkınma Bankası (İKB) Başkanı Dr.
İstanbul Ekonomi Zirvesi, 10 ülkeden 500 iş insanının katılımıyla başladı.
Mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı 2019 yılının ilk 11 ayında 5 milyar dolar oldu.
Aytemiz, sektörün en beğenilen 3 şirketi arasında yer aldı
5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü gönüllülük projelerine destek vererek kutlayan ING Türkiye, çalışanlarını destek arayan projeler ile buluşturdu.Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nü, çalışanlarını, projelerine gönüllü arayan sivil toplum kuruluşları ile buluşturduğu bir organizasyonla kutladı.
Bankacılık sektöründeki toplam mevduat 2 trilyon 516,6 milyar liraya çıktı. Bankalardaki TL cinsi mevduat 1 trilyon 178,7 milyar lira, yabancı para mevduatı ise 223,7 milyar dolar oldu.