Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Siemens ve Mayıs ayında Siemens ailesine katılan KACO new energy GmbH, 12’nci EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı.12’nci EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı, 6-8 Kasım tarihlerinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.
Ayakkabılar üzerine çizdiği resimlerle dikkat çeken Ressam Yasemin Karakaya, evde icra ettiği sanatıyla kendisine gelir kapısı açtı.
Yatırımcı rehberi (7)
Yatırımcı rehberi (6)
Cornell Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Gür Sirer: - "Proje, bütün finansman bilgilerimizi firmanın 28 paydaşına emanet etmemizi gerektiriyor. Bu, çok tehlikeli bir şey" - "Sistemin en büyük sorunu Facebook'un veri güvenliği açısından sicilinin bozuk olması"
Yatırımcı rehberi (5)
Yatırımcı rehberi (4)
Yatırımcı rehberi (2)
Yatırımcı rehberi (3)
Bu hafta, yatırım araçlarından borsa ve dolar kazandırırken, altın kaybettirdi - Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftayı ortalama yüzde 4,76'lık kazançla kapattı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Uluslararası kuruluşlar, ülkemiz hakkındaki büyüme tahminlerini tek tek yukarı yönlü revize ediyor. Dünya Bankasının iş yapma kolaylığı endeksinde üst üste 2 senedir üst sıralara doğru tırmanıyoruz. Ekonomimiz günden güne inşallah sizlerin de yatırım iştahıyla daha da güçlenecek." dedi.
fizy İstanbul Müzik Haftası devam ediyor
İGİAD tarafından "İş Ahlakı, Hukuk ve Adalet İlişkisi" temasıyla düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi 2019 başladı - İGİAD başkanı Ayhan Karaman: - "Türkiye'de iş dünyasının en önemli eksikliği iş ahlakı uygulamalarındaki hukuk desteğinin yetersiz olması" - "İş dünyasında ahlaki uygulamalar noktasındaki hukuk eksikliği giderilmeli" - "Eğer bir yerde ahlak ile hukuk uygulanmıyorsa orada adalet beklenemez. Adalet ancak hakkın teslimiyle mümkündür" - Zirvenin düzenleme kurulu başkanı Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş: - "Türkiye'de iş ahlakının uygulanması noktasında hukuki boşluklar var" - "Hem iş dünyasında hem de kamuda adaletin tesisi için hukuki düzenlemelere ihtiyaç var. Ancak hukuki düzenlemelerle adalet sağlayabilirsek iş ahlakının hayata geçebileceğini düşünüyoruz"
Dünyanın en büyük filo kiralama şirketlerinden LeasePlan’ın Türkiye’deki online kiralama kanalı Tıkla Kirala’nın üye sayısı 18 bini geçti.
Gelişen teknolojiyi yakından takip eden ve beton sektöründe yaptığı yeniliklerle öncü olan Bursa Beton, bayilerine artık dijital platform üzerinden de hizmet verecek.Bayi toplantısı Bursa Beton merkez binasında gerçekleştirildi.