Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
TOKİ'nin, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenlediği yüzde 22 indirim kampanyasından 14 bin 979 kişi yararlandı.
Spot piyasada doğal gaz fiyatları
Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek: - "Geçtiğimiz ay başlattığımız Dijital Tarım Projesi, teknolojiye dayalı yenilikçi uygulamaları ortaya çıkarmak amacıyla düzenlediğimiz Tarım Girişimciliği Yarışması gibi tarıma ve teknolojiye aynı anda dokunan çalışmalarımız aralıksız devam edecek" - Softtech Genel Müdürü Melih Murat Ertem: - "İş Bankası’nın teknoloji iştiraki olarak, Türkiye’de ilklerin bankasının dijital dönüşümüne öncülük eden nitelikli çözüm ve hizmetlere imza atmaktan büyük mutluluk duyuyoruz"
Setur'un turizm sektöründe global bir oyuncu olma hedefi çerçevesinde Eylül 2018'de hayata geçirdiği Setur Ar-Ge Merkezi'nin çalışan sayısı bir yılda 2 katına çıkarak 64'e yükseldi
Yüksek Lisans Programları mezuniyet töreninde konuşan Sabancı Üniversitesi Kurucu Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, bilgiye erişim olanaklarının sonsuz olduğunu belirtirken, “Bu sonsuzlukta kaybolmamanız için size tavsiyem; kendinizi çok iyi tanımanız, önceliklerinizi belirlemeniz ve odaklanmanız; danışmaktan, akıl almaktan sakın çekinmeyin ve Sabancı Üniversitesi'ni unutmayın" dedi.
İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, mobilya ihracatının Ar-Ge ve inovasyona ayrılan pay ile doğru orantılı olarak katma değerli üründeki artışla birlikte 4 milyar dolara çıktığına dikkat çekti ve önümüzdeki dönemlerde Gayri Safi Millî Hasıla’nın (GSMH) yüzde 3’ünün AR-GE’ye ayrılmasının hedeflendiğini vurguladı.
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, "Yatırımcılar, 2020 yılında toparlanmanın devam etmesini bekliyor ve Türkiye ekonomisinin uzun dönemli performansına güven duyuyorlar." ifadesini kullandı.
TEB Nakit Yönetimi Direktörü Ali Aras: - "TEB olarak, müşterilerimizin önde gelen tahsilat ve ödeme bankası olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" - "Müşterilerimizin tahsilat ve ödeme süreçlerinde yeni dijital ve daha mobil çözümlere ihtiyaç duyduklarını görüyor ve bu alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz"
Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerden 198'i yükseldi, 157'si değer kaybetti - İstanbul serbest piyasada dolar 5,8240 liradan, avro 6,5080 liradan işlem görüyor
BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 623,02 puan azalarak 97.792,32 puan oldu
ATO Başkanı Gürsel Baran: - "Geleneksel el sanatlarımızı sadece ülkemizde değil uluslararası mecrada da yaşatmak için çaba harcamalıyız" - "Azerbaycan ile ekonomik ilişkilerimizi geliştirirken, kültürel boyutu da eklememiz ortak kültürümüzün yaşatılması açısından faydalı olacaktır"
KAHRAMNANMARAŞ Orman Bölge Müdürlüğü, köylüleri yerinde kalkındırmak adına ceviz, badem gibi gelir getirici türleri yetiştirmeleri için orman sahalarını köylülerin kullanımına açtı.
TBB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın: - "Yatırımcılar, 2020 yılında toparlanmanın devam etmesini bekliyor ve Türkiye ekonomisinin uzun dönemli performansına güven duyuyorlar" - "Ticaret savaşları, dışa açıklık oranı yüksek olan ülkelerin ihracat yoluyla büyümelerini sınırlandırıyor" - "Gelişmiş ülkelerde faiz oranlarının uzun süre çok düşük düzeyde kalması bekleniyor"
Schneider Electric, 7 şehirde, 8 farklı etkinlik ile endüstride dijital dönüşümü güçlendirecek "İnovasyon Yolda" etkinliklerine İzmir'de devam etti
24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 279,70 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 1.863,00 lira oldu