Büyüme rakamları yarın açıklanacak
AOÇ tarımsal üretim alanı kiralayacak
Türk Hava Yolları (THY), 2019-2020 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca dünyaca ünlü Arjantin futbol takımı River Plate'e forma sponsoru oldu. Anlaşma sayesinde Türk Hava Yolları River Plate'e sponsor olan ilk hava yolu şirketi oldu.
Karadenizli balıkçılar "vira bismillah" dedi
Çekilişte 6 bilen 2 kişi, 1 milyon 525 bin 859 lira 20'şer kuruş ikramiye kazandı
Armutlu ilçesinde yapımı tamamlanan balıkçı barınağı, av sezonu açılış töreniyle hizmete girdi - AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş: - "65 milyon liralık bir yatırımla, Güney Marmara'nın en büyük balıkçı limanı burası"
DSİ Hatay Şube Müdürü Mehmet Ekinci: "Reyhanlı ve Tahtaköprü barajları toplam bir milyon dönüm sahanın sulama ihtiyacını karşılayacak. 200 bin dönüm sahayı da taşkından koruyacak. Her iki barajımız da bu yıl sonunda bitecek"