Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Günün ilk yarısında endekslerin değişimi
Google, Huawei ürünlerinin ABD hükümeti tarafından satışı yasaklandığı için firmaya lisans veremeyeceğini doğruladı.
Günün ilk yarısında şehir endekslerinin değişimi
Borsada günün ilk yarısı (2)
Borsada günün ilk yarısı (1)
Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerden 261'i yükseldi, 91'i değer kaybetti - İstanbul serbest piyasada dolar 5,8290 liradan, avro 6,4560 liradan işlem görüyor
BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 730,27 puan artarak 96.638,62 puan oldu
TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ağustos ayında 6 üründe fiyat değişimi görülmediğini, 14 üründe azalma, 18 üründe ise fiyat artışının gerçekleştiğini söyledi.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan:(3) - "Yeni nesil Serbest Bölgeler, büyük dönüşümün küresel merkezleri haline geliyor. Ticaret Bakanlığı olarak bizler de ülkemizde başarıyla uygulanan serbest bölgeleri birer kümelenmeye dayalı yüksek teknoloji üretim merkezi ve ihracat merkezi ve teknoloji seralarına dönüştürmeyi hedefliyoruz" - "Hem yüksek teknoloji üretimini artırmayı hem de kuracağımız bu bölgelere sağlayacağımız desteklerle teknoloji anlamında ülkemize yabancı yatırımcı çekmeyi hedefliyoruz"
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran: - "Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen, şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından vazgeçmeyen, toprağı bir, bayrağı bir olan bu millet, tarih boyunca nasıl birlikte ve güçlü kaldıysa bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla birlik ve beraberliğini sürdürecektir"
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli havayolu şirketi Emirates, aylık 2,660 dolardan başlayan maaş ile Türkiye’de kadın kabin memuru alımlarına devam ediyor.
Hane halkları, ulaştırma harcamalarında en büyük payı yüzde 54,2 ile araç satın alımına ayırdı
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken: - "Gelişen teknolojiye adapte olmadan başarı yakalanamayacak" - "Esnaf ve sanatkarlarımız bu yeni teknolojilerden nasibini almalı ki ayakta kalabilsin"
Sıvılaştırılmış ve Sıkıştırılmış Doğal Gazcılar Derneği Başkanı Serkan Hotoğlu: - "Türkiye'nin coğrafi konumu, doğal gazın ekonomik ve çevreci özellikleri göz önünde bulundurulduğunda, doğal gaz Türkiye için karayolu taşımacılığında yakıt olarak en iyi seçim" - "Denizcilik sektörü de düşünüldüğünde doğal gazın ulaştırmada yakıt olarak Türkiye için mükemmel bir fırsat oluşturduğunu düşünüyorum"
Enerjisa Enerji ile TOBB ETÜ Hastanesi'nden enerji tasarrufu anlaşması