Dolar 5,9760 liradan, avro 6,7150 liradan haftaya başladı
Beyaz Saray Ulusal Ekonomi Konseyi Başkanı Larry Kudlow, ABD Başkanı Donald Trump'ın Çin'den 200 milyar dolar tutarında ithalat için gümrük tarifesini yüzde 10'den yüzde 25'ı çıkarma kararının bedelini Amerikalı tüketicilerin ödeyeceğini söyledi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Türkiye'nin zorlu bir dönemden geçtiğini fakat söyledi ve ekledi: "Adım adım sona doğru yaklaşıyoruz. Tünelin sonundaki ışık büyümeye başladı. Türkiye ekonomik olarak güçlü refleksler vermeye başladı."
Hazine yarın iki ihale düzenleyecek
Spot piyasada elektrik fiyatları
Spot piyasada doğal gaz fiyatları
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Kullandığı ölçü aletinin muayenesini farkında olmadan yaptırmayan esnafa bir defaya mahsus sağlanan muafiyet 28 Mayıs'ta sona erecek. Esnafımız mağdur olmasın diye bu düzenlemeyi hatırlatıyorum”