FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konutta faiz düştü, 2.79 ve 120 ay hareketliliği başladı! Yaprak kıpırdamıyordu, ev satışları arttı... Uzmanlar uyardı: Kaçırılmayacak fırsat! Tam zamanı!

Konut kredisinde faiz oranı düştü, emlak piyasası hareketlendi. Mevduat faizlerinin gerilemesi, altın fiyatlarının uçması ve gayrimenkul fiyatlarının yükseleceği beklentisi konut satışlarını artırdı. Yatırımcılar "Ev almanın zamanı mı? Konut fiyatları yükselecek mi? Konut kredisi faizleri ne kadar?" sorularına yanıt ararken, uzmanlar uyarıyor: "Kaçırılmaz bir fırsattır. Ev almanın tam zamanı!"

Kamu bankasında konut kredisi faizi düştü, konut satışları hareketlendi. Ziraat Bankası'nın sunduğu "Konut Kredisi Ürün Paketi" kapsamında, 60 aya kadar olan vadelerde faiz oranı yüzde 2.89’a, 120 aya kadar olan vadelerde ise yüzde 2.79’a indirilirken; ev alacaklar ilan sitelerinde gezinmeye başladı. Şimdi ise herkes "Ev ne zaman alınır? Ev almanın zamanı mı? Konut fiyatları yükselecek mi? Konut kredisi faizleri ne kadar?" sorularına yanıt ararken, "Kaçırılmayacak fırsat" uyarısı geldi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler