FİNANS

Memur-Sen ve MÜSİAD'dan başsağlığı

Memur-Sen ve MÜSİAD Soma'daki maden ocağında meydana gelen can kayıpları sebebiyle başsağlığı mesajı yayınladı.

Memur-Sen ve MÜSİAD'dan başsağlığı

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Nail Olpak, Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazaya ilişkin yazılı bir başsağlığı mesajı yayımladı.
Ahmet Gündoğdu'nun mesajı şöyleydi:

Soma'da hayatını kaybeden işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Mahsur kalan işçi kardeşlerimiz de inşallah sağsalim ailelerine kavuşurlar...

Memur-Sen olarak, benzer acıların yaşanmaması için her seviyede konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Böyle acı hadiselerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz.

**MÜSİAD'IN MESAJI

Olpak mesajında şu ifadelere yerverdi;**

Soma Kömür İşletmeleri'nde meydana gelen kazada can kayıpları ve göçük altında kalan çalışanların olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşanan bu elim kaza ve beraberinde getirdiği acı bizlere bir kere daha iş güvenliği konusunun ne kadar önemli olduğunu ve bu konuda her türlü tedbirlerin ivedilikle, hiçbir sorumluluktan kaçınılmadan alınması gerektiğini bir kere daha hatırlatmış bulunmaktadır.
Yaşanılan acıların son bulması amacıyla gerekli çalışmaların biran önce güzel haberlerle sonuçlandırılmasını temenni ediyor, içeride kalan vatandaşlarımızın ivedelikle sağ salim kurtarılarak sevenlerine kavuşturulmasını dilerken kazada hayatlarını kaybederek ahirete göçen madenci kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabırlar diliyorum.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler