FİNANS

Milli Piyango ihalesinde flaş gelişme

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, "Milli piyango ihalesinde ikinci sıradaki şirkete Aralık ortasına kadar süre verildi." dedi.

Milli Piyango ihalesinde flaş gelişme

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu ile Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcısı İsmail Murtazaoğlu, UniCredit Grubu’nun “Türkiye Altyapı Finansmanı Toplantısı”nda ve sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. “2015 için 8.7 milyar TL, 2016 için 10 milyar TL özelleştirme hedefimiz bulunuyor” diyen Aksu “Bazı liman özelleştirmelerini 2016'da yapacağız” dedi. Milli piyango özelleştirmesini yıl sonuna kadar tamamlamayı planladıklarını belirten Aksu “Milli piyango ihalesinde ikinci sıradaki şirkete Aralık ortasına kadar süre verildi.” şeklinde sözlerine devam etti.

BAŞKENTRAY İHALEYE ÇIKIYOR

Devlet Demiryolları Genel Müdür Yardımcısı İsmail Murtazaoğlu ise demiryollarına 2015 sonunda 8.8 milyar TL yatırım yapılmış olacağını söyledi. “Demiryollarında 2016'da Başkentray’ın da arasında bulunduğu 13 ihaleye çıkmayı planlıyoruz” diyen Murtazaoğlu, 2017'de ise 4 ihaleye çıkılmasının planlandığını belirtti.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler