Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Alkol-sigara ve cep telefonlarındaki vergi artışı ile köprü-otoyol zammından 2016'da 3.6 milyar TL gelir yazılması bekleniyor.
2015'in son enflasyon oranları TÜİK tarafından açıkladı. Aralık ayı enflasyon oranları hakkında yapılan açıklamanın ardından Başbakan Yardımcısı Şimşek değerlendirmelerde bulundu.
Elektrik fiyat tarifeleri, yılbaşından itibaren yüzde 7’ye yakın zamlanırken, elektrik faturalarında yer alan çeşitli elektrik kalemleri tek bir başlık altında toplandı.
Hükümet tarafından yapılan düzenlemeyle 2016 sigara fiyatları değişti. Zamlar sonrasında sigara fiyatlarında 50 kuruş ila 1 lira arasında değişim oldu. İşte, 2016 sigara fiyatları listesi!
Başbakan Yardımcısı Şimşek, hükümetin ev alacaklara katkı sağlayacağını açıkladı
Yeni güne 2.96 seviyesinde başlayan dolar/TL 2.99 seviyesine yükseldi.
2016 yılının başında asgari ücrete yapılan zam AGİ'yi de etkiledi. Böylece AGİ tutarı da arttı. Haberimizden güncel AGİ tutarını öğrenebilir, böylece AGİ ne kadar sorusuna yanıt bulabilirsiniz.
2016'ya hızlı bir giriş yapan altın fiyatları senenin ikinci ayındaki durumu merak konusu. Gram altın haftanın ilk gününde 107 lirayı aştı. Peki, çeyrek altın ne kadar? İşte, 1 Şubat altın fiyatları!
Ülkemizde özellikle son 10 yılda sürekli büyüyen bir pazarı ifade eden ‘marka konut projeleri’ son yıllarda ‘marka ofis projeleri’ olarak da öne çıkmaya başladı.
Merkez Bankası, yılbaşında yapılan zamların enflasyon üzerindeki toplam etkisinin 0.7 puanı bulabileceğini açıkladı.
Dün satışlarla yüzde 1.6 değer kaybeden borsa, yeni güne yüzde 1 yükselişle başladı
WhatsApp üyeliğinizi yenilemeniz gereken mesajı görür görmez silin, dolandırılmanız işten bile değil!
Bakan Çelik, gıdada taklit eden firmalar için "Gerekirse bunların faaliyetlerini sonlandırma ile ilgili çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, aylık 8-16 bin TL arasında değişen brüt ücretlerle 12 bilişim uzmanı alacak.
ABD Adalet Bakanlığı, emisyon skandalı nedeniyle Alman otomobil devi Volkswagen'e karşı dava açtı.