Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
AEDAŞ Genel Müdürü Bahadır Müdüroğlu: - "Üniversitelerle iş birliğini şirket olarak önemsiyoruz. Genç nesillerde iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturmaya yardımcı oluyoruz"
TÜRKİYE Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ramazan ayı öncesinde üretici ve market fiyatları arasındaki fark yüzde 559,3 ile en fazla lahanada görüldü.
Habur'da üçüncü köprü hizmete açıldı
ABD’de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) Nisan’da yakıt ve barınma endeklerindeki artışa bağlı olarak aylık yüzde 0.2, yıllık yüzde 2.5 arttı.
Spot piyasada elektrik fiyatları
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile Kredi Garanti Fonu heyeti arasında kadın girişimcilerin kullanacağı krediler için 300 milyon avro değerinde finansman sağlanması için mutabakat zaptı imzalandı
Konya Valisi Yakup Canbolat: - "Konya büyük bir enerji potansiyeline sahip. Karapınar ilçemizde bulunan yaklaşık 60 milyon metrekare büyüklüğündeki enerji ihtisas endüstri bölgesi ve yine aynı ilçedeki ülkemizin ikinci büyük linyit rezervi, Konya'nın çok yakın bir gelecekte enerji merkezi olacağının göstergesidir"
Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, Anneler Günü’nün perakendede yılbaşından sonra en çok harcamanın yapıldığı gün olduğuna dikkat çekerek, “Mayısta kredi kartıyla 15-16 milyon daha çok işlem yapıp 3-4 milyar lira daha fazla harcıyoruz” dedi.
Halkbank Genel Müdürü Arslan: - "Üreten Türkiye'nin Bankası olarak, bundan sonraki süreçte de ülkemiz istikrarına, ekonomimize ve müşterilerimize azami katkı sağlama bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz"
TCMB döviz kurları
TCMB alım satıma konu olmayan döviz kurları
Ülkede TÜFE, nisanda aylık bazda yüzde 0,2 artarak beklentilerin altında kaldı - Yıllık TÜFE ise beklentiler dahilinde yüzde 2,5 yükseldi - Çekirdek TÜFE, nisanda, aylık ve yıllık bazda beklentileri karşılamadı
AYD Başkanı Hulusi Belgü: - "Alışveriş merkezleri için 58 milyar dolarlık bir yatırım var ve 520 bin kişi bu yerlerde istihdam ediliyor" - "Alışveriş merkezleri bir ihtiyaç üzerine çıkıyor. Dönüp baktığımız zaman 402 alışveriş merkezimiz var. Bu alışveriş merkezleri Türkiye için çok değil"
M3 para arzı arttı