Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Ülkede enflasyon 6 ay sonra yeniden sıfırın altına geriledi. Eylül ayı itibarı ile Tüketici Fiyatları Endeksi yıllık bazda binde 1 azaldı.
Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak Samsung ceplerin gayri resmi listesi ortaya çıktı.
Ons altını teknik olarak ele aldığımızda Günlük periyotta oluşan yükselen üçgen formasyonu ve devam eden 1072 seviyesinden başlayan yükselen trend bulunuyor
Güne 97.300 seviyelerinden satışlarla başlayan kontrat, açılış sonrasında panik satışlarla 97.000 altına sarktı.
PepsiCO ve Coca Cola'nın, Türk kökenli girişimcinin kurduğu Chobani isimli yoğurt markası ile yatırım için görüştüğü iddia edildi.
Serpam (İstanbul Üniversitesi Sermaye Piyasaları Araştırma ve Uygulama Merkezi) ve Borfin işbirliği ile İstanbul Üniversitesi sertifikalı finans eğitimleri başlıyor.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Türk Lirası'ndan çıkarak Avrupa Birliği para birimi Euro'ya geçişi için teknik çalışma başlatıldı.
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kösemusul, yerli otomobilin Sakarya'da otomotiv ihtisas bölgesinde üretilmesini istediklerini söyledi.
Dünyanın en büyük bira üreticisi Anheuser-Busch Inbev'in, dünyanın iki numaralı bira üreticisi SABMiller'ı satın almak için yaptığı 5'inci teklif mutlu sonla bitti. İki dev 106 milyar dolarda anlaştı.