Bazı basın organlarında yer alan haberlerde taksi plakalarının satışında artık vergi ödenmeyeceği bilgisinin yer aldığını belirten Bakan Ağbal, "Böyle bir uygulama yok. Taksici esnafı, plakası için satış bedeli üzerinden yüzde 3 harç ödeyecek" dedi.
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunu olmasına rağmen mesleği yerine hayvancılık yapmaya karar veren girişimci, TKDK desteği ile Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde AB standartlarında ve 4,5 milyon lira değerinde çiftliğin sahibi oldu.
64 yıldır Türk perakende sektörüne öncülük eden Migros'tan dev hamle geldi. Migros, 53'ü İstanbul ve 3'ü Tekirdağ'da bulunan 56 adet Uyum mağazası ile Antalya'da işletilen 17 adet Makro Market mağazası 105 milyon lira bedelle devraldı.
Malazgirt Zaferi kutlamaları için şimdiden hazırlıklara başlanan Ahlat'ta baston ustası Refa Gökbulak, özel tasarımlar yapmaya başladı. Ahlat bastonu, kutlamalara katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da hediye edilecek.