Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Goldman Sachs, ABD büyümesinin ivmelenmeye hazırlanması ile birlikte yatırımcıların pozisyon almaları gerektiğini söyledi.
Yıldız Holding bünyesindeki en büyük gıda şirketlerinden Ak Gıda, Fransız gıda devi Groupe Lactalis şirketine satıldı.
Binek ve ticari araç pazarı nisanda yüzde 72 artışla 91 bin 602 adet oldu. Pazar 4 ayda yüzde 57 büyüdü.
Türk şirketleri 2014’te, yurtdışında şirket satın alma ve ortaklıklara 7 milyar dolar yatırdı. Peki şirketlerimiz dışarıda kaç şirket aldı?
Seçim öncesi belirsizliğin ve yön arayışının sürdüğü hisse senetleri piyasası yatay bir açılış gerçekleştirdi.
Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına sağlık hizmetleri karşılığı, bin TL’nin altında borcu olanların borçlarının silinmesine yönelik bir düzenleme yapıldı.
Almanya merkezli Delivery Hero şirketi internet üzerinden yemek siparişi hizmeti sunan yemeksepeti.com'u 589 milyon dolara satın aldı.
Minneapolis Fed Başkanı Narayana Kocherlakota, Fed'in politika faizini artırmak için en azından gelecek yılı beklemesi gerektiğini söyledi.
Sabancı Holding Kordsa'daki hisselerinin bir kısmını borsada satacak.
Gazprom’un aylar süren görüşmeler sonrasında ithal Rus gazının üçte birini kullanan özel Türk şirketlerine doğal gaz indirimi yapmaya karar verdiği bildirildi.
Petrolde yeniden başlayan yükseliş hamlesi ara ara kesintiye uğrasa da bugün 68 dolar sınırına dayanarak devam ediyor.
Almanya merkezli Delivery Hero şirketi internet üzerinden yemek siparişi hizmeti sunan yemeksepeti.com'u 589 milyoın dolara satın aldı.
Sağlık Bakanlığı, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçları ile bakanlık ve bağlı kuruluşlara toplam 9 bin 95 kadrolu memur alacak.
Borsa günü yüzde 0,76 düşüşle 83 bin 380 puandan tamamladı.