Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Isparta Barosu avukatlarından İsmail Özer Özgül'ün, müvekkilinden kesilen dosya masraflarına ait belgeleri talep ettiğinde, talebinin banka tarafından reddedilmesi üzerine suç duyurusunda bulundu.
Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Ankara Temelli'ye "dev" bir laboratuvar üssü kurmak için çalışma başlattı.
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Ahmet Çolak, kurbanlık almadan önce dikkat edilmesi gereken noktalara yönelik açıklamalarda bulundu.
Devlet, 2008-2013 yılları arasında kamuya ait taşınmazların satışından ve kiralanmasından 9,3 milyar lira gelir sağladı.
Son 35 yılda su kapasitesinin 3'te 1'ini kaybeden Burdur Gölü'nü korumak amacıyla 27 Eylül'de gerçekleşecek 'su orucu'na 1 milyon kişinin katılması bekleniyor.
17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından patlayan İsviçre’ye yönelik altın ihracatında, kayıp altın skandalının yaşandığı ortaya çıktı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Hazar'da 2 platformun boru montaj ihalesini Türk bir firmanın aldığını söyledi.
Irak İslam Şam Devleti'nin (IŞİD) gelirlerinin 1 milyon dolar ile 5 milyon dolar arasında olduğu tahmin edilirken, günde 80 bin varile kadar petrol kaçırdığı iddia ediliyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Torba Yasa'nın yürürlüğe girmesiyle iş akdi feshedilen maden işçileriyle ilgili olarak hükümet kanadıdan gelen ilk açıklamayı yaptı.
Hükümet, İstanbul'da yaşanan asansör faciasının ardından iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına neşter vurma kararı aldı.
Bosch, Siemens'in BSH'daki yüzde 50 hissesinin tamamını toplam 3 milyar euro bedelle satın alıyor. Bosch satış bedeline ek olarak 250'şer milyon euro tutarında kar payı da dağıtılacak.
İstanbul'daki turistlerin taksi problemini araştırmak isteyen Show TV muhabiri, turist kılığına girerek yola çıktı.
Moody's'in ardından bir başka kredi derecelendirme kuruluşu daha Bank Asya'nın notunu düşürdü.
Uzun yıllardır konuşulan Çanakkale Boğazı köprüsü ilk kez resmi belgelere girdi. Kapsamında Bozcaada'nın da yer aldığı imar planına göre yapılacak olan köprü Lapseki ve Gelibolu arasına inşa edilecek.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve askıya çıkarılan çevre düzeni planıyla imara açılmak istenen Bozcaada'nın bakir koylarının yapılaşmaya açılması kaygı yaratmaya devam ediyor.